Diş Hekimi Gülçin Kayabaş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Diş Hekimi Gülçin Kayabaş

Diş Hekimi Gülçin Kayabaş, Balıkesir şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 10 yılı aşkın tecrübesi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Gülçin Kayabaş, 2008 yılında mezun olduktan sonra Balıkesir'de kendi kliniğini açmıştır. Yıllar içinde birçok hasta tarafından tercih edilen bir diş hekimi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş temizliği: 150 TL
  • Kanal tedavisi: 500 TL

Önemli Özellikler

  • Modern ve hijyenik bir ortam
  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Güncel teknolojilerle donatılmış ekipmanlar
Diş Hekimi Gülçin Kayabaş'ın kliniği, hastalarına sadece kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmakla kalmaz, aynı zamanda hastalarının rahat ve güvende hissetmelerini sağlar. Modern ekipmanları ve uzman ekibi ile her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Diş Hekimi Gülçin Kayabaş Yorumlar - 1

user172362

Gülçin Hanım'a diş tedavim için gittim ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve işini çok iyi yapan bir diş hekimi. Tedavimden çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
recep dinc

recep dinc

İş için geldiğim Balıkesir’de akşam üstü geçici dişim çıktı bir çok yeri aradım ama ilgilenmediler bile ama Gülçin hanımın kliniğinde yardımcı oldular sağolsunlar çok güler yüzlü ve iyi bir klinik üstelik ücret bile almadılar misafir olduğum için teşekkürler herşey gönlünüzce olsun

2024:01:09 06:42:16
Hatice arzu Narin kani

Hatice arzu Narin kani

Güler yüzlü,hastasına güven veren dokturum...Tüm dolguları mı díş yapımlarini yapmıştır....Çok çok memnunum.

2023:09:09 18:05:16
Tolga Hekim

Tolga Hekim

Çok iyi, etik bir diş hekimi, hijenik ortam.

2023:11:02 14:00:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı