Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr.Yasin Çamili – Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr.Yasin Çamili - Balıkesir

Dr. Yasin Çamili, Balıkesir şehrinde hizmet veren deneyimli bir ortodonti uzmanıdır. 20 yılı aşkın tecrübesi ile hastalarına en iyi tedaviyi sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Yasin Çamili, uzun yıllardır Balıkesir'de ortodonti alanında hizmet vermektedir. Kendisini sürekli geliştiren ve yenilikleri takip eden bir uzmandır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları
  • Sigorta kabul edilir

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Bireysel tedavi planları
  • Gelişmiş teknoloji kullanımı
Dr. Yasin Çamili'nin kliniği, uzman ekibi ve modern teknolojisi ile hastalarına en iyi ortodontik tedaviyi sunmaktadır. Sağlığınıza önem veren ve güvenilir bir hizmet arıyorsanız, Dr. Yasin Çamili'yi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr.Yasin Çamili – Balıkesir Yorumlar - 1

user172333

Balıkesir Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Yasin Çamili'ye gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
F O

F O

Kizima diş teli takilmasi icin arastirma yaptim herkes Yasin beyi tavsiye ediyordu gittik çok memnun kaldik guleryuzu her aşamayi tek tek izah etmesi işinin ehli olmasi uygun odeme koşullari ile kendisine çok tesekkur ediyoruz

2022:06:07 12:39:58
Elif Akarsu

Elif Akarsu

İlk muayenede aldığım güven sayesinde tedaviye direkt başlama kararı aldığım tek doktor olabilir, bu yüzden doktorumu çok sevdim. Tedavi sürecini her seferinde detaylı şekilde anlatması benim için yeterli bir sebep. Tüm ekibin güleryüzlü ve samimi olması, temiz ve ferah ortam hepsi çok profesyonelce. Tedavi sürecimin başında olmama rağmen, sonucun çok iyi olacağına şimdiden eminim.Emeği geçen herkese teşekkürler..

2023:05:07 18:10:12
Nagehan Derel

Nagehan Derel

Yasin Bey, alanında bilgili ve tecrübeli bir doktor. Detaylı bilgi vermesi ve soruları sabırla cevaplaması ile tedavi sürecimde bana çok destek oldu, çok teşekkür ederim. Çene eklem tedavisine başlayalı 4 ayı tamamladığım ve her kontrol de detaylı süreci anlattı destek oldu. Çok teşekkür ediyorum kendisine ve güler yüzlü sıcak kanlı ekibine 😊

2023:02:06 14:31:08
Derin Akça

Derin Akça

3 yıllık çok da kolay olmayan bir tedavi sürecinden sonra gerçekten sonuçtan çok memnun kaldığım bir süreç geçirdim. Yapılacak her işlemin detaylıca anlatılması ve bu sayede hastanın konforunun sağlanması kendi açımdan oldukça büyük bir artıydı.Ekipçe her zaman ilgiyle ve güler yüzle karşılandım.Her şey için çok teşekkürler.

2022:09:27 15:36:34
Elif Beste Başargan

Elif Beste Başargan

Doktor Yasin Bey kesinlikle işi konusunda çok iyi bir doktor. Her zaman güler yüzlü bir şekilde karşıladı ve tedavi sürecini çok ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Çok rahat ve güzel bir tedavi süreci geçirdik.Ayrıca çok samimi bir ortam ve Seher Hanım her konuda yardımcı oluyor. Ne zaman arasam her konuda bıkmadan usanmadan cevap alabildim. Iyi ki karşıma çıkmışsınız çok teşekkür ederim her şey için.

2022:07:06 06:28:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:00
  • Salı 09:30–19:00
  • Çarşamba 09:30–19:00
  • Perşembe 09:30–19:00
  • Cuma 09:30–19:00
  • Cumartesi 09:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı