Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı ( Oral İmplantoloji)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Balıkesir Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı (Oral İmplantoloji)

Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir diş hekimidir. Özellikle oral implantoloji alanında uzmanlaşmış olan Ağdacı, modern teknoloji ve tecrübesiyle hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı, uzun yıllardır diş hekimliği alanında çalışmaktadır. Oral implantoloji konusunda sürekli olarak kendini geliştirmekte ve en yeni tedavi yöntemlerini hastalarına sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Tedavi fiyatları, hastanın ihtiyaçlarına ve tedavi sürecine göre değişiklik gösterebilir.
  • Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Oral implantoloji alanında uzmanlaşmış bir diş hekimi.
  • Modern teknolojiyi kullanarak en iyi tedavi yöntemlerini sunma.
  • Hastalarına bireysel ve özenli bir hizmet sunma.
Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı'yı tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, uzmanlığı ve hastalarına gösterdiği özenli hizmettir. Modern teknolojiyi kullanarak en iyi tedavi yöntemlerini sunan Ağdacı, hastalarının memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı ( Oral İmplantoloji) Yorumlar - 1

user172317

Balıkesir Diş Hekimi Yunus Emre Ağdacı gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecim boyunca beni çok iyi yönlendirdi ve her adımda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. İşinde uzman olduğunu hissettirdi ve güven verdi. Ayrıca hastalarıyla iletişimi çok iyi, samimi ve sıcakkanlı bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
gny shn

gny shn

Şiddetle tavsiye ediyorum.Hiç düşünmeden Hiç çekinmeden gidebilirsiniz. Sayın hocam benim üst çeneyi tamamen zirkonyum kaplama yaptı.Tedavinin başından sonuna kadar o kadar ince o kadar Titiz o kadar güzel bir işlem yaptı ki gerçekten son derece mükemmel.Ayrıca insan ilişkileri ve Hastaya yaklaşım konusunda da tartışılmaz başarılı bir hekim.Benim için tek herkese öneriyorum.Hocam Başarılarınızın devamını diliyorum iyi ki varsınız.

2023:08:04 11:56:56
Mehmet Doğan

Mehmet Doğan

Yunus Emre Bey, mesleki bilgisi ve tecrübesi ile implant tedavimin her aşamasını kolayca tamamladı. Sıradan bir diş tedavisinden bile daha rahat geçti. Çok pratik ve beyefendi bir hekim. Kendisine buradan da memnuniyetimi ve teşekkürlerimi belirtmek istedim. Nereye, kime gitsem diyenlere rahatlıkla öneriyorum.

2023:05:08 10:24:16
burak çaparlar

burak çaparlar

Diş hekimi algımı ve korkumu yıkan bir klinik. Şehir dışında da olsam hiç düşünmeden randevu aldığım yer. Her şey için teşekkür ederim

2023:09:26 13:17:52
Ahmet Rasim GÜNEŞ

Ahmet Rasim GÜNEŞ

Benim iğneye olan korkumu yenmemi sağladınız. Artık korkmadan diş tedavilerime sayenizde geliyorum. Çok teşekkürler. Ayrıca tedavileriniz mükemmel.

2022:11:14 09:29:49
Yasar Comert

Yasar Comert

Dr Yunus ağdacı ve tüm ekip çalışanlarına teşekkür ederim , güler yüzlü sempatik işinin uzmanı ve kaliteli genç bir ekip Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun

2023:03:31 18:40:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı