Diş Hekimi Merve HAKAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Diş Hekimi Merve HAKAN Balıkesir

Diş Hekimi Merve HAKAN, Balıkesir şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 10 yılı aşkın tecrübesi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir diş tedavileri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Merve HAKAN, 2008 yılında Balıkesir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından çeşitli kliniklerde çalışarak deneyim kazanmış ve 2015 yılında kendi muayenehanesini açmıştır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Dolgu uygulamaları: 200 TL - 400 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve hijyenik bir ortamda hizmet sunulmaktadır.
  • Deneyimli ve güler yüzlü bir ekip tarafından tedavi uygulanmaktadır.
  • Kullanılan malzemeler son teknoloji ürünlerdir.
Diş Hekimi Merve HAKAN'ın hastaları, uzmanlığı ve titiz çalışması sayesinde kendilerini güvende hissetmektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir diş hekimidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Diş Hekimi Merve HAKAN Yorumlar - 1

user172310

Balıkesir Diş Hekimi Merve HAKAN gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecim boyunca beni çok iyi yönlendirdi ve her adımda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Ayrıca işini titizlikle yapan bir hekim olduğunu da gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Fatih

Fatih

Dolgu, tartar temizliği için Merve hanım'dan destek aldım.Son derece temiz ve yeni teknolojileri kullanan bir muayenehane. Merve hanım tüm tedavi sürecinde şeffaf bir şekilde bilgi akışı sağladı. Güvenerek diş tedavim konusunda birden fazla seansta kendisinden destek aldım. Kendisine ve nazik ekip arkadaşına çok teşekkür ederim.Balıkesirde diş tedavisi için hizmet alınabilecek nadir yerlerden olduğunu söyleyebilirim. Tavsiye ederim.

2023:09:25 12:45:19
Berna Tokuç

Berna Tokuç

Kızımın orthero tedavisi için gittik Merve hanıma, tedavimiz olumlu sonuçlandı çok memnun kaldık. ilgisi özeni ve hijyeni konusunda hiç sorun yaşamadık. Kendisine çok teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

2023:01:30 16:45:08
Canan Yıldırım

Canan Yıldırım

Öncelikle tertemiz ve çok güler yüzlü hizmet anlayışıyla hareket ediyor.Çocukluktan dişçi korkum vardı çok endişeliydim gidene kadar fakat 20lik dişimin çekildiğini hissetmedim bile o kadar profesyoneldi.çok teşekkür ederim Merve hanım 🙏

2023:07:19 15:33:57
Hacer Hangül

Hacer Hangül

İmplant tedavisi için gittim. İki senedir implant yaptırmam gerekiyordu fakat korkuyordum. Bir arkadaşım var doğru olmadığını söylemesi üzerine yaptırmaya karar verdim gerçekten de iki sene boşuna beklemişim. Kendim hijyenik biri olduğum için Kliniğin Temiz olması yapılan işlerin de steril olduğunu kanıtlar benim için.Merve hanım gayet sakin insanın içini rahatlatıyor ayrıca iki implant yaptırdım gayette memnunum bence beklemeye gerek yok

2022:06:08 13:41:03
Aleyna canbulat

Aleyna canbulat

Bu kadar ilgili bilgili aynı zamanda güzel biri olunca ortaya Merve hanım çıkıyor. Hem bu kadar uğraşan asla acıtmayan bir dişçii tüm korkular son buldu bundan sonra tek doğru adres 🫶🏻🫶🏻🤍

2023:06:15 16:20:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı