ATADENT BALIKESİR ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

ATADENT BALIKESİR ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

ATADENT BALIKESİR ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, Balıkesir şehrinde hizmet veren özel bir diş polikliniğidir. 20 yıldan fazla bir süredir hizmet veren kuruluş, uzman diş hekimleri ve son teknoloji ekipmanlar ile hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ATADENT BALIKESİR ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, 2000 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • ATADENT BALIKESİR, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan tedavinin karmaşıklığına ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Acil diş tedavisi imkanı
ATADENT BALIKESİR ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir diş polikliniğidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve modern teknolojiyi kullanarak hizmet sunan bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir ATADENT BALIKESİR ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Yorumlar - 1

user172298

Diş hekimleri çok ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Ayrıca kliniğin temizliği ve hijyenine de çok önem verdiklerini gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Rabia Ocaktan

Rabia Ocaktan

Çocukluğu senelerce diş doktorlarında ortodonti ve çene cerrahisinde branşlarında geçmiş senelerce tel takmış bir sağlık çalışanıyım. Balıkesirde iznimde çektiğim çene ve diş ağrısı şikayeti ile tesadüfen yorumlara bakarak çocukluktan kalan diş doktoru ve diş çektirme korkum ile kliniğe başvurdum. Dt. Hilal Aktaş hanım o kadar ilgili o kadar muazzam bir doktor ki bunu kelimeler ile anlatamam. Her şeyi dinleyerek, ilgilendi.Sorunun çıkan 20 lik diş kaynaklı değil gece uyurken diş sıkmamdan kaynaklı olduğunu üstünde durdu ve bunu detaylıca bana anlattı. Böyle doktorlara gerçekten çok ihtiyacımız var.Allah razı olsun yolunu bahtını açık etsin. Çok memnun kaldım. Klinik hijyenik temiz ve tüm çalışanlar her şeyde çok ilgili,fiyatlar da oldukça makul. Memleketim Balıkesir'in böyle bir yere gerçekten ihtiyacı vardı.Çok Teşekkürler !

2023:03:21 10:33:33
Kübra Özenç

Kübra Özenç

Yıllardır diş problemleri yaşayan biri olarak ilk kez bu kadar rahat bir tedavi süreci yaşadım.Sorunsuz ve memnuniyetle sonuclandi tedavim.Hilal Hanım güleryüzlü samimi işinin ehli ve iş ahlakı olan bir hekim.hastası olduğum için çok şanslıyım.Yorum yazmak hiç adetim değildir fakat benim gibi tedavisini öteleyen ya da diş tedavisinden yılmış birileri varsa yolunuz mutlaka Hilal Hanım'a düsmeli:)Tekrardan çok çok teşekkür ederim emeğiniz büyük. K.Akarcan

2023:07:09 12:37:54
Blaccck Eaglesss

Blaccck Eaglesss

ATADENT diş polikliniğinde diş taşı temizliği ,diş beyazlatma işlemi yaptırdım, Balıkesir deki en ekonomik fiyata yapıldı tedavi, Hilal Hanımın başarılı tedavisi ile gayet mutlu oldum, kendisi diş etimdeki hassasiyetide bir şey demeden tespit etti, sıra o tedavide, inşallah en kısa sürede tekrar görüşeceğiz ,düşünenlere tavsiye ,korkmayın ,çekinmeyin düşünmeyin hemen gidin derim

2023:07:25 12:17:56
Yasemin Üzer

Yasemin Üzer

Atadent ağız ve diş polikiliniği ile ilk eşimin en zor anındaki diş problemi ile tanıştık. Sağolsun doktorumuz ,Hilal hanımın güler yüzü,elinin hafifliği ve bütün yapacağı işlemleri en ince ayrıntısına kadar açıklaması ile o korktuğumuz diş koltuğuna şuanda aile olarak tedavi oluyoruz.Ayrıca o kadar diş doktorunun farkedemediği diş etimdeki hastalığı tek farkeden kişidir. Bir kere gidince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

2023:02:21 17:46:46
Ogün Haziran BOZ

Ogün Haziran BOZ

Betül Hanım oldukça iyi bir diş hekimi. Eli hafif ve titiz çalışıyor. Teşekkürler

2023:08:05 11:39:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı