dentgroup Balıkesir – Altıeylül

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Dentgroup Balıkesir - Altıeylül

Dentgroup Balıkesir - Altıeylül, Balıkesir şehrinde bulunan bir diş kliniğidir. 2005 yılında kurulan klinik, geniş bir yelpazede diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır. Modern ekipmanları ve deneyimli personeli ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Dentgroup Balıkesir - Altıeylül, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana sürekli olarak hizmet kalitesini arttırarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Diş tedavilerinde uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Acil diş tedavisi imkanı
Dentgroup Balıkesir - Altıeylül, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır. Modern ekipmanları ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir diş kliniğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez dentgroup Balıkesir – Altıeylül Yorumlar - 1

user172242

Balıkesir Dentgroup'ta Altıeylül Diş Hekimi oldukça profesyonel ve ilgili bir hizmet veriyor. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Ayrıca modern ekipmanları ve temiz ortamıyla da güven veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
gökhan kılınç

gökhan kılınç

Hepsi kendi alanlarında gerçekten uzmanlar. Tedavi sürecinde ve sonrasında hiç sorun yaşamadım. Tüm tedavi sürecinde göstermiş oldukları güleryüz için ayrıca teşekkürler.

2023:08:31 09:07:00
Güzin Bozkurt

Güzin Bozkurt

Ender Bey gercekten müthiş bir hekim. Nazik, eli hafif, bilgilendirici ve işinde oldukca profesyonel🙏 cok teşekkür ederiz kendisine

2024:01:09 16:14:58
Beyza Nur

Beyza Nur

Alanında uzman hekimlerden oluşan kadrosuyla balıkesire çok üst seviyede hizmet veriyorlar. Yapılan tedavilerde hiçbir masraftan kaçınılmıyor. Son kalitede ekipmanlar ile çalışıyorlar. Her hastaya yeterli zaman ayrılıyor ve en doğru tedavi yapılıyor. Hastalar her aşama hakkında bilgilendiriliyor. Kafalarda soru işareti kalmıyor. Gereksiz tedavi yapılmıyor her hastaya ne yapılması gerekiyorsa o konuda yardımcı oluyorlar. Kardeşimin zorlu gömülü diş ameliyatını kolay ve zahmetsizce yaptı Ender bey. Tüm çalışanlar güler yüzlü ve hasta yanlısı bir klinik. Gönül rahatlığıyla öneriyorum. Ailecek çok mutlu ayrıldık. Başarılarınızın devamını diliyoruz iyi ki varsınız 👏🏻👏🏻👏🏻

2023:08:31 13:05:43
Sümeyye Kılınç

Sümeyye Kılınç

Bir kanal tedavisi, 2 tane diş çekimi ve dolgu tedavileri yaptırdım. Hiç bir sorun yaşamadım. Eşimin ve iki çocuğumun da diş tedavilerini Burhanoğlu diş kliniğinde yaptırıyoruz. Tüm ekibin ellerine sağlık, teşekkür ederiz. 💐

2023:08:31 09:01:41
Mustafa Kaygısız

Mustafa Kaygısız

Burhanoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği' ne hijyenik ortam koşulları, çalışanların güler yüzlü olması ve tedavi sonuçları açısından herkes gözü kapalı kendini ve yakınlarını emanet edebilir. Ailecek test edip onayladık 👍👍👍

2023:08:31 08:55:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–17:00

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı