Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç Balıkesir Özel Diş Kliniği-Lamina-Zirkonyum-İmplant-Beyazlatma-Estetik ve Kozmetik Diş Hekimi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Balıkesir Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç Balıkesir Özel Diş Kliniği

Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç tarafından kurulan Balıkesir Özel Diş Kliniği, Lamina, Zirkonyum, İmplant, Beyazlatma, Estetik ve Kozmetik Diş Hekimliği alanlarında hizmet vermektedir. Kliniğimiz, modern ekipmanlar ve deneyimli personel ile donatılmıştır.

Tarihçe

Diş hekimliği alanında uzun yılların deneyimine sahip olan Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç, Balıkesir Özel Diş Kliniği'ni kurarak bölge halkına kaliteli diş sağlığı hizmeti sunmayı amaçlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Lamina ve Zirkonyum uygulamaları için uygun fiyatlar
  • İmplant tedavilerinde esnek ödeme seçenekleri
  • Beyazlatma, Estetik ve Kozmetik Diş Hekimliği hizmetlerinde rekabetçi fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Kaliteli malzemeler ve ekipmanlar
  • İhtiyaçlara özel tedavi planları
Balıkesir Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç Balıkesir Özel Diş Kliniği'ni tercih etmeniz için en önemli neden, sizin sağlığınızı ve memnuniyetinizi her zaman ön planda tutmamızdır. Deneyimimiz ve kalitemizle size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç Balıkesir Özel Diş Kliniği-Lamina-Zirkonyum-İmplant-Beyazlatma-Estetik ve Kozmetik Diş Hekimi Yorumlar - 1

user172234

Uzman Diş Hekimi Mehmet Güvenç'e gittiğimde çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve işini titizlikle yaptığını gördüm. Lamina ve zirkonyum uygulamalarında gerçekten başarılı bir iş çıkardı. Diş beyazlatma işlemi de sonuçlarıyla beni çok mutlu etti. Estetik ve kozmetik diş hekimliği konusunda gerçekten uzman bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

17 Mayıs 2024
ANIL

ANIL

Mehmet Bey, Balıkesir'de güvenle başvurabileceğiniz bir hekim. Gerek kendi uzmanlık alanında, gerekse diğer tedavi ihtiyaçlarınızda tecrübelerinden her daim gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz. Her şey için teşekkür ederim.

2023:12:25 14:19:56
Recep Korkmaz

Recep Korkmaz

Mehmet Bey genç bir diş hekimi olarak son derece tecrübeli ve profesyonel. Tedavi konusundaki yaklaşımı ve sizi en ince ayrıntısına kadar farklı alternatifleri de sunarak detaylı bir şekilde sıkılmadan bilgilendiriyor. Son derece güleryüzlü, kibar ve beyefendi bir insan. Dişçi korkunuz varsa hiç düşünmeden gidebilirsiniz. Kliniğide son derece modern, hijyen ve insanı ferahlatan bir havası var. Ayrıca tedavi süresince çalan klasik müzik çok hoş bir ambians oluşturuyor ve sizi rahatlatıyor. Son derece memnun kaldım. Teşekkürler.

2023:12:04 18:16:18
Nur Kıvrak

Nur Kıvrak

Mehmet Bey tedavi öncesi ve sonrası detaylı anlatımları ile aklınızda hiç soru kalmadan güveneceğiniz bir diş hekimidir.Eşimin implant korkusunu yenmesine yardımcı olan Balıkesir’de ailecek tercih ettiğimiz doktorumuzdur.

2024:01:18 13:28:53
Alper Taner

Alper Taner

Dişçi koltuğundan korkan birisi olarak Mehmet Bey'in sakinliği, işini gayet severek ve itinalı yapmasından kaynaklı verdiği güven ile önemli olanın hekimin olduğunu anladım. Korkumu yendiği için ve diş sorunlarımı en hassas şekilde giderdiği için kendisine çok teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.

2023:12:19 11:04:20
Elif Aydın

Elif Aydın

Klinik temiz , ferah ve şık bir şekilde düzenlenmiş. Hijyenik bir ortama sahip. Mehmet Bey ilk önce yapacağı işlem konusunda sizi bilgilendirip öyle tedavi uyguluyor . Gerçekten işi konusunda çok başarılı Ben çok memnunum kaldım hem tedavisinden hem de bana karşı davranışından. Herkese tavsiye ederim.

2023:10:17 10:20:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı