Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Balıkesir şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 1995 yılında kurulan poliklinik, deneyimli ve uzman diş hekimleriyle hizmet vermektedir.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, o günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimsemiştir. Yılların verdiği deneyimle, her geçen gün kendini geliştirerek Balıkesir ve çevresindeki hastalara hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Tedavi ve muayene fiyatları, yapılan işlemlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi için polikliniğimizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojik ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir sağlık merkezidir. Siz de ağız ve diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Özel Balıkesir Dentmaks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user172222

Çok memnun kaldım, Diş Hekimi çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Poliklinik de oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Mustafa ÇEVRE

Mustafa ÇEVRE

Başta Çiğdem hanım olmak üzere tüm çalışanlar güler yüzlü sorun çözen kişiler. Klinik tertip düzen temizlik olarak süper. Diş korkum olmasına rağmen hiç problem yaşamadan implant tedavim yapıldı. Tüm ekininize sonsuz teşekkürler.

2024:01:20 08:03:14
Seyma şimşir

Seyma şimşir

DentMaks KLİNİĞİNE ilk gidişimde ve A'dan Z'ye çok memnun kaldım.Diş hekimi Çiğdem Hanım ı herkese tavsiye ederim. Çok ince işçilikle Dolgumu yaptı ve çok özenli davrandı.Kendine değer veren ve önemseyen herksin DentMaks a gitmesini tavsiye ederim.Güler yüz ve iyi bir hizmet için Teşekkür ederim.

2023:11:02 20:51:34
Kerem Asılcan

Kerem Asılcan

Sn. Diş hekimi İlayda Ektik ve asistanı Kübra hanıma teşekkür ederim . Güven verici duruşuyla kaygılarımı dindirdi ve tedavimi başarıyla tamamladı. Tekrar teşekkürler .

2023:12:02 23:36:48
Merve Gürler

Merve Gürler

Diş olaylarından çok korkan biri olarak yarı gömülü yirmilik dişimi çektirdim ve sıfır acı hissettim. Benim için bu süreç İlayda hanım ve Çiğdem hanım sayesinde çok iyi ilerliyor kendileri işinde çok başarılı bir diş doktoru gözüm kapalı kendimi emanet edebilirim.

2023:09:24 08:31:13
Murat Muratt

Murat Muratt

Sn. Diş hekimi İlayda ektik hanıma güven verici ikna edici tüm kaygıları ni azaltıcı ve özellikle diş hekimliği ile alakalı 20 lik dış çekimine Ve diş agrimin sebebini araştırmacı yönü ve sonucu odaklı hastayi düşünen rahatlatıcı tavrı ve günün bu saatinde bu kadar ilgilenmesi den dolayı kendisine cok teşekkür ediyorum ayrıca asistanı emine ay hanıma da çok teşekkür ediyorum.

2023:12:06 18:58:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı