Balıkesir BP

Balıkesir BP, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

BP, 1909 yılında İngiltere'de kurulmuş bir petrol şirketidir. Balıkesir BP ise 1990 yılında Balıkesir'de ilk şubesini açmıştır. O günden bu yana şehirdeki en güvenilir akaryakıt istasyonlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

BP, müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve motor yağları
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • 24 saat açık
  • Market ve dinlenme alanı
BP, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar ve güvenilir hizmetiyle tercih edilir. Balıkesir BP, araç sahiplerinin vazgeçilmez duraklarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez bp Yorumlar - 1

user171997

Balıkesir BP Bakkal oldukça temiz ve düzenli bir market. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve taze ürünler bulmak mümkün. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Alışveriş yaparken keyif aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Musa Kuruçay

Musa Kuruçay

Aracı hiçbir yere park ettirmiyorlar. Bomboş otopark var orası patronun yeriymiş. 2 dakika markete girip çıkacağız altı üstü. Az ileriye alıyorum orası tır yeri. Ee biz nereye araç bırakıp alışveriş yapacağız?

2023:12:11 07:30:17
Mehmet Ali Abal

Mehmet Ali Abal

Çalışan personel ilgili ve Güler yüzlü, disiplinin ön planda olduğu hissediliyor, kolaylık tesislerindeki temizlik ve hijyen, zaten işletmenin görev anlayışını ortaya koyuyor. Operasyonun tüm personeline teşekkür ediyorum.

2023:11:25 20:24:15
Adnan Ruscuk

Adnan Ruscuk

Güzel bir dinlence ve ihtiyaçlara cevap veren. Minik alışveriş Merkezi tuvalet ihtiyacı araba yıkama vb hizmet sunmaktadır Ödeme noktası kontrollü dezenfektan girişler de bulunur.

2021:07:30 18:54:15
Fatih Türkoğlu

Fatih Türkoğlu

Ne iş yaparsan yap iyi yapmak için elinden geleni yap. Otomatik yıkamadaki personel işini iyi yapıyor. Sıra kaynatmaya çalışan olduğunda müdahale ediyor. Müşteriyle ilgileniyor. Marketteki çalışanlar da aynı şekilde. Ancak hava basıncı aletlerine düzenli bakılsa tüm benzin istasyonlarında iyi olacak.

2019:03:15 19:12:41
Jdm Spirit Turkey

Jdm Spirit Turkey

Dikkat çekme amaçlı 1 yıldız veriyorum. Tahminim tam burada radar yedim 86km/h hızla adres olarak Edremit cd. Bp önü yazılmış. Dikkatli olun. Zaten ne zaman 34 plakalı araçla Balıkesir'de bir yerde park etseniz veya yoldan geçseniz ceza yersiniz.

2020:08:30 12:48:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı