Mitsubishi Motors Yetkili Satıcısı & Servisi – Karahallılar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Mitsubishi Motors Yetkili Satıcısı & Servisi - Karahallılar Balıkesir

Mitsubishi Motors Yetkili Satıcısı & Servisi - Karahallılar, Balıkesir şehrinde Mitsubishi marka araçların satışı ve servis hizmetlerini sunan bir kuruluştur.

Tarihçe

Karahallılar, Mitsubishi markasına olan güvenilir hizmet anlayışıyla 2005 yılından beri Balıkesir'de faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, uzun yıllara dayanan deneyimi ile sektörde öncü konumdadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve orijinal yedek parça temini
  • Alanında uzman ve deneyimli teknik ekip
  • Hızlı ve güvenilir servis hizmeti
  • Mitsubishi marka araçların geniş model yelpazesi
Mitsubishi Motors Yetkili Satıcısı & Servisi - Karahallılar, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilen bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmetleri ile araç sahiplerine güven vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Mitsubishi Motors Yetkili Satıcısı & Servisi – Karahallılar Yorumlar - 1

user171545

Karahallılar Oto Tamir, Balıkesir'de Mitsubishi marka araçlar için güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelin ilgili ve tecrübeli olması beni memnun etti. Aracımın bakımı ve onarımı konusunda ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bazen randevu saatlerinde ufak gecikmeler yaşanabiliyor. Genel olarak memnunum ve tavsiye ederim.

16 Mayıs 2024
Cengiz Kılınç

Cengiz Kılınç

Uygun fiyat ve yılların tecrübesi çalışanların anlayış ve hoş görüleri memnunum şükür teşekkürler

2018:11:17 14:57:08
zi neps

zi neps

Buraya gittik araca çözüm harici ilgilenme ve alaka ayrıca Mesut Bey e teşekkürler işinin ehli bravo

2022:09:03 19:24:50
Ayla Ortanca

Ayla Ortanca

KESİNLİKLE BERBAT BİR SERVİS. ARIZA TESPİTİ KONUSUNDA 6 GÜN OLDU ORTAYA DENEME YANILMA YAPARAK HALA BİRSEY KOYAMADILAR.DÜŞÜNÜN YETKİLİ SERVİS HALA ARIZA TESPİTİ YAPAMADI.KESİNLİKLE ARACINIZI ORAYA GÖTÜRMEYİN.ZAMAN VE PARA KAYBINIZ OLUR.

2021:07:15 22:55:54
Mustafa Simsek

Mustafa Simsek

10 numara 5 yıldız. Çalışanlar güleryüzlü hizmette sınır yok.

2022:09:30 17:09:42
Metın Gürler

Metın Gürler

Kısa bir süre önce trafikte istenmeyen bir durum yaşadım. En kısa zamanda destekleri için yanımda olan Balıkesir Mitsubishi personeli Mesut Ersin, Ufuk Tütük , ve Safinaz hanıma çok teşekkür ederim. Hasar onarımını kendi aracı gibi ilgilenerek çok kısa sürede orijinal parçaları ile sağlayan Srv. Md. Mesut Ersin beye ve personeli Gizem hanıma diğer emeği geçen ustalarimiza sonsuz teşekkürlerimi sunarım...

2019:12:12 05:28:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı