Mekcar otomotiv

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Balıkesir Mekcar Otomotiv

Mekcar Otomotiv, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir otomotiv firmasıdır.

Tarihçe

Mekcar Otomotiv, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Hizmetler

  • Oto bakım ve onarım
  • Lastik değişimi
  • Kaporta ve boya işleri
  • Araç içi temizlik

Fiyat Politikası

Mekcar Otomotiv, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, yapılan işin detaylarına ve aracın marka-modeline göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Mekcar Otomotiv, bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermektedir. Her türlü araç bakım ve onarım ihtiyacını karşılayabilecek kapasitededir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Hızlı ve profesyonel çözümler
Mekcar Otomotiv'i tercih etmeniz durumunda aracınızın ihtiyaç duyduğu bakım ve onarımları güvenle yaptırabilir, kaliteli hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Mekcar otomotiv Yorumlar - 1

user171216

Balıkesir Mekcar otomotiv Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titiz bir şekilde yapılıyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mayıs 2024
Haluk ÇAKMAKCI

Haluk ÇAKMAKCI

İşçilik güzel, Enes, Metin ustalar ilgililer sağolsunlar ama servis çok yoğun, gitmeden randevu almanızı öneririm, Balıkesir'de alman grubu için bulabileceğiniz nadir yerlerden birisidir, genel olarak tavsiye ederim.

2024:01:01 15:44:05
Fatih Aslan

Fatih Aslan

Pırlanta gibi genç ustalar. Hem anlayışlılar, hem işlerini özenle ve layıkıyla yapıyorlar hem de fiyat olarak açık sözlü ve makuller. Ben yaptıkları işten ve emekten çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

2023:07:28 22:28:25
PLANTA

PLANTA

İlk geldiğimde arkadaşları tanımıyordum. Güler yüzlülük ve yardımları çok iyi. Golf arabamın motor aksamında sıkıntı vardı, çayı kahvesi eksik olmuyor ve hediye olarak arabamı yıkatmışlar. Gerçekten başarılı arkadaşlar tekrar uğramak üzere elinize emeğinize sağlık.

2022:12:15 06:48:33
Kadir Çirak

Kadir Çirak

Aracınızı güvenle teslim edebileceğiniz Güler yüzlü hizmet ,hızlı çözüm üretebilen ve gerçekten işin hakkını veren kaliteli bir ekip kesinlikle tavsiye ediyorum.Parça ve işçilikte en uygun diyebilirim 👍Aracı ilk günkü temizlikte teslim aldım oda hediyesi oldu 😃

2023:01:30 14:47:46
Fatmagül Koç

Fatmagül Koç

2006 model golf aracım var. Alt takımdan sürekli sesler geliyordu ve çok rahatsız ediyordu. Birçok yer tamirci gezmeme rağmen hiç kimse problemimi bulamadı. En son çare bu arkadaşlarla tanıştım ve ilk seferde aracımı farklı testlerden geçirerek problemin ne olduğunu buldular. Hem ilgileri hem de sıcak kanlı misafirperverliklerinden dolayı çok memnun kaldım. Diğer yerlere göre işçilik ve kaliteden çok memnunum. Ve maddi açıdan da tavsiye edebileceğim tek yer.Allah bol kazanç versin...

2022:12:15 20:02:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı