BAŞARAN OTOMOTİV

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

BAŞARAN OTOMOTİV Balıkesir

BAŞARAN OTOMOTİV, Balıkesir şehrinde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

BAŞARAN OTOMOTİV, kurulduğu günden bu yana otomotiv sektöründe kendini sürekli geliştirmiş ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur. Deneyimli kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
BAŞARAN OTOMOTİV'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi BAŞARAN OTOMOTİV Yorumlar - 1

user171160

Başaran Otomotiv gerçekten işlerini çok iyi yapan bir oto tamir servisi. Aracımı birkaç kez buraya götürdüm ve her seferinde sorunsuz bir şekilde tamir edildi. Usta ekibi çok deneyimli ve işlerinde gerçekten profesyoneller. Ayrıca fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mayıs 2024
Sedat AKÇA

Sedat AKÇA

Bizzat sahibi Fatih yoklukta usta olmuş .Aracın arızasını söylüyorum dinlemiyor ben onu bilmem cihaza bağlarım diyor cihazda arıza çıkmayınca abi herşeyi söylemiyor diyor. Dediğim gibi ne güleryüz ne hizmet bir marş motoru arızası 4000 tl ye mal oldu sayesinde iki kez aracı çekiciyle götürdüm. Sakın ha bir daha tövbe. Aldığı zehir zıkkım olsun.

2023:12:23 15:54:33
By CaPTaN

By CaPTaN

Bu adamların bu işin hakkını verecek personel makina ve ekipmanları tam. Sıfır hata

2023:12:23 22:22:37
Ferhat Erim

Ferhat Erim

Kadrosunda işini bilen çalışanlar, güler yüzlü hizmet ve kaliteli işçilik. Aracınızın periyodik bakımını gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz. Ayrıca Ömer Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

2022:10:15 14:58:31
kenan inci

kenan inci

Otobanda balıkesir kuzey çikışında Sabah 9.30 da çekiciyle aracım tavsiye üzerine bu servise hemen yapılması kabul etmeleri kaydı ile indi. Ancak 4 aracımız var basit işleri var öğlen gibi alıcaz dediler. Öğlenden sonra gayet uygun bir şekilde talepte bulunmama rağmen hiç de şık olmayacak şekilde bunun işi uzun abi 1 hafta yatacak abi sen git abi cevaplara döndü iş. Tam 12 araç hizmet aldı ve Şehirlararası yolda kaldığımı mağduriyetimi belirtmeme rağmen ilgi olmayınca aracımı alıp gitmem konusunda anlaşabildik.Bursaya çekmek üzere çekici 4 dakikada geldi. Bursa akman oto hemen soküp gerekli tadilatı yapıp 1 günde teslim etti.Boşa harcattıkları günümün hesabını Allaha havale ettim.Hak hukuk bilmeyen değersiz bir işletmedir

2021:09:22 13:23:04
SEÇKİN ÖZDEMİR

SEÇKİN ÖZDEMİR

Laguna 2 aracımda tekleme şikayeti ile götürdüm.Benzin filtresi ve benzin pompası şamandıra ile birlikte değişecek ve enjektör temizlenecek dediler 1000 TL masraf çıkardılar. Yaptırmadım diye 100 TL arıza tespiti ücreti aldılar hiç bişey yapmadıkları halde. Kendim filtre değişimi yaptım benzin pompasını söküp hava tuttum yerine taktım sorunum halloldu hemde 30 TL yeGİTMEYİN KAZIKLAMAYA YER ARIYORLAR....

2021:02:18 14:34:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı