Rota Oto Kiralama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Balıkesir Rota Oto Kiralama

Balıkesir Rota Oto Kiralama, Balıkesir şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Firmamız 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve profesyonel kadromuz ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Araç teslimat ve iade kolaylığı
  • Geniş araç filosu
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Balıkesir Rota Oto Kiralama olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Uygun fiyatlarımız, geniş araç filomuz ve profesyonel hizmet anlayışımız ile tercih sebebi olmaya devam ediyoruz. Siz de araç kiralama ihtiyacınızda bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Rota Oto Kiralama Yorumlar - 1

user170963

Balıkesir Rota Oto Kiralama'dan araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araç temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kiralama işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mayıs 2024
Özcan Efe Kireç

Özcan Efe Kireç

Aracınızın yeni,sorunsuz ve en önemlisi temiz olması bizi yolculuğumuz boyunca iyi hissedirdi. Rent car kosko olması oluşabilecek hasarlara karşı bizim için de önemliydi.Hizmetimizden memnun kaldik tesekkurler

2024:01:19 09:40:38
Efe Akıncı

Efe Akıncı

Davranışları ve memnuniyetleri ile hakikatten güven veriyorlar.Araçların durumu ise sıfır gibi. Arayıp darlayan bir yapısı da olmadığı için her daim tercihim olacak teşekkürler ☺️

2023:12:06 07:09:06
Egemen utku Yalçındağ

Egemen utku Yalçındağ

Araçlar yeni model ve temiz İşlerinde gerçekten profesyonel güvenilir bir firma kesinlikle tavsiye ederim

2023:12:09 15:37:10
Ufuk Çiftci

Ufuk Çiftci

Düğünüm için çaldığım kapıyı yüzüme kapatmadilar sağ olsunlar. Balıkesirde bir çok firmaya baktim araştırdım yorumlardan dolayı güvenilir bir yer oldugunu dusunerek aracımı kiraladim. Kısaca aradığım ilk andan itibaren iş yeri sahibi çok ilgili, nazik ve dürüst davrandı. Ben dizel bi arac istiyordum ellerinde benzinli varmış bana dedikleri inan bu araba dizelden iyi ve daha az yakar dediler dedikleri gibide oldu. Ben ilk defa benzinli aracın bu kadar az yaktıgini gordum. Yani demem o ki dediklerinin dışında hic bir sey çıkmadı. Hem kalite hem fiyat hem de guvenilirlik hepsi bi arada. Ayrıca araçların temizligi kalitesi ve konforu tartışılmaz bile. Rabbim birinizi bin yapsın. İyiki Rota Oto Kiralama.

2022:10:28 14:28:03
Saloon Lina

Saloon Lina

Kurumsal yapı da güvenilir oto kiralama firması. Çok memnunuz bunu belirtmek istedik. İyi çalışmalar dilerim

2023:09:27 16:03:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 08:30–20:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar 12:30–19:00

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı