Özkan Kardeşler

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Balıkesir Özkan Kardeşler

Özkan Kardeşler, Balıkesir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir aile işletmesidir. İşletme, kaliteli ve taze ürünleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Özkan Kardeşler, 1990 yılında Balıkesir'de küçük bir market olarak faaliyete başlamıştır. Zamanla işletme, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Fresh ve organik ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Özkan Kardeşler'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunmayı amaçlıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez Özkan Kardeşler Yorumlar - 1

user170914

Balıkesir Özkan Kardeşler Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlarımıza yaptıkları bakım ve onarımlardan her zaman memnun kaldık. İşlerini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir ekipleri var. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mayıs 2024
Gorkem Ok

Gorkem Ok

Uzun bir yolculuk esnasında motor arızası ile karşılaştık. Tavsiye üzerine Özkan Kardeşler'e gittik. Çok hızlı bir şekilde sorunumuzu çözdüler. Teşekkür ederiz.

2023:09:28 19:29:56
İsmail Yct

İsmail Yct

Ford Connect marka aracımız ile yolda kaldık aracımızı çektirdik servise verilen hizmetten memnun kaldık fiyatları piyasaya göre aşırı makul ve gereksiz bir civata bile sökülmüyor nokta atışı yaparak sorunu çözdüler 1 saat içinde aracımızı alıp yola devam ettik teşekkür ederiz

2022:09:27 16:26:06
Taner Kaymak

Taner Kaymak

Balıkesir de ford dendiğinde her türlü servis hizmetini kaliteli şekilde sonuçlandırabileceğiniz yerdir.

2017:05:09 11:53:39
Bilal turgan

Bilal turgan

Allah işinizi gücünüzü rast getirsin hak ve adaletin simgesi kesinlikle gözünü kırpmadan aracınızı teslim edin ben AUTO KİNG OTO EKSPERTİZ OLARAK kendilerine teşekkür eder başarılarının devamı dilerim....

2022:10:24 21:32:23
Cahit Ökdem

Cahit Ökdem

Arkadaşımın aracı Ford tourneo courier şarj dinamo arızası nedeniyle yolda kalmış ve yaşadığı sıkıntı nedeniyle soruşturduğunda burayı tavsiye etmişler. Ben duruma sonradan sahil oldum, yaptığım gözlemleme sonucunda işinin ehli olan ustaların çalıştığını gördüm. Sorun olabilecek en kısa sürede halledildi arkadaşım memnun kaldı, servise hayırlı işler, bereketli kazançlar, işlerinde kolaylıklar dilerim.

2022:06:15 17:37:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı