Sıcacıkk

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 198 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Merkez Niğde Sıcacıkk Yorumlar - 0

Mustafa Ören

Mustafa Ören

Yeni çıkan trilçe den istedik vermedi bunu anlayışla karışladık olabilir ama alman pastası istedik misafirliğe götüreceğimizi söylediğimiz halde güzel kap olmasına rağmen dandik plastik kaba koydu ve kaba eliyle koydu. Hiç hijyenik değil.

2023:09:05 15:18:14
zehra yavuz

zehra yavuz

Şehir dışından sipariş verdim bugün. Cok ilgiliydiler ve istedigim saatte teslimat sagladilar. Pasta taze ve lezzetli. Emeğinize ve ilginize teşekkür ederim.

2022:11:28 17:14:12
Kardelen Yetük

Kardelen Yetük

Bu işletmeye olan öfkenin sebebini çözemedim. Bu kadar düşük puanının olmasını garipsedim. Eşime doğum günü pastasını ve arkadaşıma bir kutlama pastasını buradan aldım. İki pasta da gayet tazeydi piyasaya göre daha uygunlardı. Açıldığı gibi dibini sıyırdık lezzetlilerdi. Ayrıca çalışanların çok kibar olduğunu gözlemledim. Belki öncesinde yapılan kötü yorumlardan sonra kendilerine çeki düzen vermişlerdir. Yine de puanlar konusunda bu kadar gaddar olmaya gerek yok. Hiçbir işletme olağan dışı gariplikte bir şey yaşanmadığı sürece bir puanı haketmez çünkü çalışan bir sürü insanın emeği söz konusu

2022:09:13 02:56:54
Mehmet Uğur

Mehmet Uğur

Eve servisimiz var deyip 20 TL getirme ücreti istiyorlar. Üstüne normalde 4-6 kişilik ancak olacak pastaya 10-12 kişilik deyip ona göre fiyat veriyorlar. Türkiye’nin herhangi bir yerinde pasta almadıysanız ve pasta boyutlarını bilmiyorsanız gidip alabilirsiniz aksi halde kandırılmış hisseder üzülürsünüz. Asla tavsiye etmiyorum.

2022:07:07 10:12:24
Selim KÖSE

Selim KÖSE

İşletme ekibi, üretimde titiz ve işinin ehli.. Biliyoruz, bu nedenle tercih ediyoruz.. Kendi adıma, bilinçli tüketiciye tavsiye ederim..

2023:03:10 05:07:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Merkez Niğde 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı