Balıkesir İnsancıl Kitabevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Balıkesir İnsancıl Kitabevi

Balıkesir İnsancıl Kitabevi, Balıkesir şehrinde kitap severlere hizmet veren bir kitabevi olarak 2010 yılında kurulmuştur. İşletme, geniş bir kitap yelpazesi sunarak müşterilerine farklı konularda kitaplar bulma imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Balıkesir İnsancıl Kitabevi, kitapseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan kitabevi, her zaman en güncel ve ilgi çekici kitapları müşterileriyle buluşturmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Balıkesir İnsancıl Kitabevi, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun kitap seçenekleri sunan işletme, düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Güncel ve ilgi çekici kitap seçenekleri
Balıkesir İnsancıl Kitabevi, geniş kitap yelpazesi, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Kitap severler için vazgeçilmez bir adres olan işletme, her zaman en güncel ve ilgi çekici kitapları sunarak müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Balıkesir İnsancıl Kitabevi Yorumlar - 1

user169295

Balıkesir İnsancıl Kitabevi, oldukça geniş bir kitap yelpazesine sahip ve her türlü okuyucuya hitap eden kitapları bulabileceğiniz bir yer. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Mağaza düzeni de oldukça düzenli ve temiz. Kesinlikle kitap alışverişi için tercih edilebilecek bir yer.

15 Mayıs 2024
Şevval Aman

Şevval Aman

Kitapevinin adı insancıl ama sahibi bi o kadar insancıl değil aşırı egolu ve saygısız. Götürdüğüm kitapları beğenmedi. Beğenmeyebilir ama aşağılayıcı bir tavır sergiledi kitaplarıma karşı. Asla ama asla önermem bu kitapçıyı....!!

2023:10:03 06:21:24
Tuğrul

Tuğrul

Balikesir’e farklı bir hava katan İnsancıl Kitabevi...Bedavaya yakın ucuzlukta kitap okuyabileceğiz nadir yerlerden biri...Yok yok diyebileceğiniz bu sıcak ortamda her türlü kitabı bulabilirsiniz...Sıfır kitapların yanında zengin ikinci el kitap çeşitleriyle de hizmet veriyor...Hem alıyor hem satıyor...Kitap okumayı sevenlerin mutlak uğrak noktası...

2021:07:27 09:41:55
Melike suda Eraşık

Melike suda Eraşık

Bu insanlar paraya doymuş insalığını unutmuş insanlar çıktı almak için gittim e devlet şifrem istendi yanlış girince resmen kovuldum ileride ki kırtasiyeden alın çıktınızı dendi kaba bir söylemle insanları azarlayıp egosunu tatmin eden biri işletiyor böyle sizin gibileri Allah bildiği gibi yapsın!!!!!!!! Gitmeyin

2023:06:10 12:39:44
Zeynep K.

Zeynep K.

İkinci el kitap satışı için gittim. Başta kitapları alıyoruz dediler, kitapları götürdüm kitapları inceledikten sonra 25 TL dedi, hepsine toplam fiyat mı diye sordum sadece ve ardından tersleyerek ilerde lider var ona gidin 25 TL de vermiyorum, deyip aşağılayıcı bir tavırla resmen kovuldum. O kadar aşağılandım ve üzüldüm ki kendimi savunamadım bile. Bundan daha önce de kardeşim ikinci el okuma kitabı almıştı onda da geri götürdüğümüzde zaten yıpranık olarak aldığımız kitabı sanki biz zarar vermişiz gibi para kestiler. Ama burdan aynı tavrı başkalarının da yaşamaması adına yaşadıklarımı dile getirmek istiyorum. Kesinlikle ne ikinci el kitap alın ne de verin. Adı insancıl kitap fakat ne insancıl konuşma ve tavır, ne de insanlık göremedim ben. Kendimde esnaflık yapmış biri olarak söylüyorum, esnaflık bu değil. Yaşça benden büyük biri olduğu için cevap bile vermek istemedim ki zaten söz hakkı bile verilmeden resmen kovuldum.

2023:06:09 10:28:04
Furkan KAHRAMAN

Furkan KAHRAMAN

Elimde bulunan 2. el kitapları satmak için giden kardeşime kitaplar için 25 tl teklif ettikten sonra kardeşim son fiyat 25 mi diye sorduğunda direkt sanki dışarıya çıkması gerekir gibi bir tavırla kitapları eline tutuşturup 25 i de vermiyorum çık git başka yere sat demiştir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendisinin de dediği gibi az ileride Lider Kitap Evi vardır orayı tercih etmenizi tavsiye ediyorum.

2023:06:09 13:35:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 10:00–19:30

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı