Ayyıldız Bisiklet

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Balıkesir Ayyıldız Bisiklet

Ayyıldız Bisiklet, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir bisiklet mağazasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, bisiklet satışı, bakımı ve tamiri konularında uzmanlaşmıştır.

Fiyat politikası oldukça rekabetçi olan Ayyıldız Bisiklet, her bütçeye uygun bisiklet seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır.

  • Geniş bisiklet çeşitliliği
  • Uzman kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
Ayyıldız Bisiklet'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile her türlü bisiklet ihtiyacınıza cevap verebilir. Ayrıca, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez Ayyıldız Bisiklet Yorumlar - 1

user169155

Balıkesir Ayyıldız Bisiklet Bisiklet Mağazası'nda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverler. Mağazanın konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak memnun kaldım, tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

15 Mayıs 2024
Murat Bintaşcan

Murat Bintaşcan

Tercihlerin yanlış olduğunda müşteri ile doğru bilgiyi paylaşan bu zamanda ender rastlanan güvenilir esnaf.

2023:06:20 15:28:34
Muhammed Raşit Bardakçı

Muhammed Raşit Bardakçı

Bisikletin zincir kısmının koruyucu şeffaf plastiği çatlaktı ve 1 ay içinde biz sizi arayıp değiştireceğiz dediler. Satarken hallederiz dediler güvendik ama güvenmemek lazımmış. Kendi yapmaları gereken birşeyi bir de yapacaklarına söz vermişken şimdi bizimle ilgili değil diyorlar. Ben sizden alıyorum firmadan almıyorum. Satarken kandır sonra hiç umursama. Böyle ticaret olmaz. Tavsiyem sözlerine inanmayın mümkünse başka yerlerden alın.

2021:06:29 14:07:09
Erdem Okcu

Erdem Okcu

Çok hoş bir yer dükkân yuz ölçümü olarak küçük ancak aşırı çeşit vardı aradığınız tüm bisikletleri bulabileceğiniz bir yer ,aksesuar ve yedek parca konusunda da zengin, fiyatlar iyi seviyede tamir konusundada tecrübeliler.

2022:07:22 15:14:47
Ege Arda Ayhan

Ege Arda Ayhan

Yedek parça ve bu parçaların satışı yönünde gayet ilgililer ve güler yüzlüler fakat iş bisiklet tamirine gelince tam tersine dönüyor işçilik tam bir rezalet! Apar topar yaptıkları için ortalık sanayi yerlerinden farksız ve hızlı hızlı yapıp çabucak bitsin diye kolay takılabilir kalitesiz parçaları takıyorlar ve benim bisikletimde arka tekerin bilya sistemini değiştirdiler bilezikli bilya takmak yerine farklı bişeyler taktı gresi dayadı ve tekeri taktı nolduğunu anlayamadım fakat tekerleğim 8 çizmeye başladı. Yaptıralı yaklaşık 7 ay oluyor arka tekerimin 8 çizmesi arttı üstelik tıkır tıkır sesler gelmeye başladı. Dediğim gibi işçiliği rezalet onun için buraya bisikletinizi yaptırmak için sakın götürmeyin

2020:08:27 16:15:57
Muhammed Raşit Bardakçı

Muhammed Raşit Bardakçı

1 seneden fazla süre önce 2 tane carraro marka bisiklet aldık. 1 tanesinin zincir kısmının koruyucu şeffaf plastiği çatlaktı ve 1 ay içinde biz size haber verip değiştireceğiz dediler. Aradan 1seneden fazla zaman geçmesine rağmen ne aradılar ne sordular. Biz de covidde çalıştığımız için aylardır başvurmamıştık. Şimdi başvurduğumuzda bizimle dalga geçer gibi firma üretmedi bizle ilgili değil diyorlar. Satarken hallederiz dediler güvendik ama güvenmemek lazımmış. Burdan bisiklet almayın.

2021:06:29 14:00:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 12:00–18:00

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı