Kalimaki Rum Meyhanesi Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Kalimaki Rum Meyhanesi Balıkesir

Kalimaki Rum Meyhanesi Balıkesir, şehrin tarihi dokusuna ve lezzetlerine katkıda bulunan bir meyhane olarak hizmet vermektedir. İşletme, geleneksel Rum mutfağının lezzetli yemeklerini ve içeceklerini misafirlerine sunmaktadır.

Tarihçe

Kalimaki Rum Meyhanesi Balıkesir, 1998 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Yemekler ve içecekler için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Menüdeki seçenekler çeşitlilik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Rum mutfağından lezzetli yemekler
  • Geniş içecek seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri
Kalimaki Rum Meyhanesi Balıkesir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel lezzetler, uygun fiyatlar ve samimi atmosferi ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Kalimaki Rum Meyhanesi Balıkesir Yorumlar - 1

user169054

Balıkesir Kalimaki Rum Meyhanesi, şehrin en güzel mekanlarından biri. Atmosferi, müzikleri ve lezzetli mezeleri ile gerçekten keyifli bir deneyim sunuyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Mayıs 2024
hande özge Erol

hande özge Erol

Balıkesir’de bir benzeri daha bulunmayan mekan, şehir dışından ilk defa geldik ve çok memnun kaldık. Ortam,müzikler özellikle mezeler çok başarılı. Kendinizi zaman tünelinde yolculuğa çıkmış gibi hissediyorsunuz. Ara sıcaklar çok lezzetli. Biz 2 kişi fix menü-3 aldık, fazla fazla yetti. Kemal bey de masamızla çok güzel ilgilendi. Mekana ve çalışanlara teşekkür ederiz, Balıkesir’de mekânımızı bulduk 👍🏽

2024:01:06 18:48:30
yüksel güzelgün

yüksel güzelgün

Balıkesir’de ilk defa geldiğim bir mekan atmosfer mezeler hizmet her şey A kalite. Benim gibi ikilemde kalıp acaba mı diye düşünen arkadaşlar kesinlikle düşünmeden gelebileceğiniz bir mekan. Ayrıca bizimle ilgilenen Kemal beye sonsuz teşekkürlerimi sunarım, böyle güzel bir mekana Kemal bey gibi naif insanlar yakışır.

2023:12:09 16:51:53
Suat Şimşir

Suat Şimşir

Yıllardır mekan mekan gezerim, çok yer deneyimledim. Ben böyle rezil bi yer daha görmedim. Kısaca özetlemek gerekirse mezeler iğrenç. Servis berbat. Ara sıcak dedikleri gıdaları rakıdan ve mezelerden önce getirdiler. Sadece adı ara sıcak. Sıcak falan da değil. Zaten rakı gelene kadar tadı gitti. Ne istediğiysek 1 saate geldi. Bi ara şalgamı adanaya almaya gitti sandık. Ama rakı bitmeden yetiştirdiler sağolsunlar.O kadar kötü bir muamele varki çok saygısızca yaklaşıyorlar müşterilere, niye geldiniz hadi gidin der gibi,Son bişi daha eklemek istiyorum, bu hizmete ve düşük kaliteyeo hesabı nasıl çıkarttılar hala çözemedik.Bida gitmek mii, aman aman önünden bile geçmem

2023:12:17 20:01:05
kıvanç güzelgün

kıvanç güzelgün

Kemal bey’e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz mezeler ara sıcaklar ve yemekler harikaydı servis ve atmosfer mükemmel ailecek gelinebilecek gayet nezih güzel bir mekan herşey için teşekkürler

2023:12:09 16:47:30
Abdullah Danış

Abdullah Danış

Balıkesirde bulabileceğiniz en kaliteli mekan. Balıkesirde dünya standartlarında bir hizmet alabilirsiniz. Mezeleri, ana yemekleri kesinlikle harika. Mutlaka bu deneyimi yaşamanızı tavsiye ediyorum.

2023:09:24 12:49:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 18:00–01:00
  • Salı 18:00–01:00
  • Çarşamba 18:00–01:00
  • Perşembe 18:00–01:00
  • Cuma 18:00–01:00
  • Cumartesi 18:00–01:00
  • Pazar 18:00–01:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı