De Mi Lounge

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Balıkesir De Mi Lounge

Balıkesir De Mi Lounge, şehrin merkezinde bulunan şık ve modern bir lounge alanıdır. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunan işletme, lezzetli atıştırmalıklar, serinletici içecekler ve canlı müzik performansları ile unutulmaz bir deneyim vaat etmektedir.

Tarihçe

Balıkesir De Mi Lounge, 2015 yılında açılmış olup o günden bu yana şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, kaliteli ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • İçecekler ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Giriş ücreti bulunmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • Geniş içecek ve atıştırmalık menüsü
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Özel etkinlik ve partiler için rezervasyon imkanı
Balıkesir De Mi Lounge, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile herkesin tercih etmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek veya özel bir etkinlik düzenlemek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi De Mi Lounge Yorumlar - 1

user169029

Balıkesir'de bulunan Mi Lounge Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. İçeri girdiğiniz anda sizi sıcak bir karşılama ve şık dekorasyon karşılıyor. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki içecek ve yemek seçenekleri de oldukça geniş. Canlı müzik performansları da oldukça keyifli. Arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek için ideal bir mekan. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

15 Mayıs 2024
pelşin kavak

pelşin kavak

Demi Lounge 10 burda avm şubesi bir süredir eşimle birlikte sürekli gittiğimiz mekandı. Dün sabah saatlerinde gittik bir şeyler yemek için ve ben kavurmalı kaşarlı tost istedim. Menüde tostun söğüş salatalık ve domates ile birlikte servis edileceği yazıyordu. Tost geldi birincisi tostun içinde kavurmayı gerçekten aradım, o kadar azdı ki ekmeğin içini açıp baktığımızda bile tek tük küçücük iki parça kavurma bulduk. Adeta kuru ekmek yedim. Bunun yanı sıra dalga geçer gibi yanına söğüş olarak koyduklari domates iki, salatalık iki dilimdi. Çalışan kızlardan birini çağırıp söğüş domates salatalık da gelecekti yanında dedim, evet gelmiş işte bu dedi. Bu 2 dilim sadece, biraz söğüş getirir misiniz yanina dedim ve 9 aylık hamileyim, bunu da görmesine rağmen menüde yazan bu zaten, bu kadar veriyoruz dedi ve gitti.Yarım domates bile getirmediler yaninda ve bu tost için 100 lira aldılar. (100 liralik tostun fotografini ekledim) İnsaf diyorum sadece. Ne hizmetten ne malzemeden ne de tavırdan memnun kaldık. Çok ayıp edildi, sürekli gelen ve herkesi de yönlendiren insanlardık ama bunu her yerde söyleyeceğim. İşletmecilik bu değil. Mekana gitmenizi tavsiye etmiyorum.

2023:10:19 08:35:10
Batuhan Ertan

Batuhan Ertan

Genel olarak küçük çocuğumuz olduğundan kaynaklı avm gittigimizde tercih ettiğimiz bir işletme. Özellikle içeride cocuk oyun kısmı olması çok güzel. Sadece kahve söylediğimizde sütun daha sıcak gelmesini beklerdim .

2024:01:20 20:33:47
Baran Ersan

Baran Ersan

Aşcıları görevini yapmıyor bunun başka açıklaması yok sipariş verdiğim tostu 20 dakika sonra gelerek ekmeğimiz yok dediler, bir başka sipariş verdim o da 45 dakikadır gelmedi. Sipariş verdiğim şeyin TOST olduğunu belirtmek isterim.

2023:12:14 11:26:22
Tuğçe Işık

Tuğçe Işık

Servis çok yavaş sipariş ve rica edilen istekler çok geç geliyor. Kahvatılık ürünler geldi, çay ekmek en son geldi. Olan benim soğumuş menemenime oldu. Temiz bardak rica edildi. İçinde yine susam tane vardı. Hijyen çok kötü. Çalışanlar misafirlerle göz teması kurmaktan çekiniyor resmen, ortalıkta görünmüyorlar. Herşeyi el kol hareketleriyle veya seslenerek biz hatırlattık.

2023:10:01 09:33:15
ESEN GÜL KARA

ESEN GÜL KARA

Tek kelimeyle berbat bir yer kahve soyledim kirik fincanda geldi bide gorseniz tabaga felan dokulmus kahve dedim bu ne ozensizlik suratini asarak aldi fincani yenisini zorla getirdi kasada duran kiz ters ters cevap veriyor hesap yapmayi bilmiyor bir avm ye yakisacak mekan degil calisanlari komple degistirilmesi lazim boyle isletme olmaz musteri sanki onlar gibi davraniyorlar

2023:12:14 22:00:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı