Yörem Ekmek

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Yörem Ekmek Balıkesir

Yörem Ekmek, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren bir fırındır. 1990 yılında kurulan işletme, taze ve lezzetli ekmekler sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Yörem Ekmek, 30 yılı aşkın bir süredir Balıkesir halkına kaliteli ekmekler sunmaktadır. Geleneksel yöntemlerle üretilen ekmekler, hijyenik ortamlarda ve özenle hazırlanmaktadır.

Fiyat Politikası

Yörem Ekmek, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, kalite standartlarına uygun olarak belirlenmekte ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve lezzetli ekmekler
  • Geleneksel yöntemlerle üretim
  • Hijyenik ortamlarda üretim
  • Uygun fiyatlar
Yörem Ekmek'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ve lezzetli ekmekleri uygun fiyatlarla sunan işletmemiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Geleneksel yöntemlerle üretilen ekmeklerimizi deneyerek farkı hissedin!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Yörem Ekmek Yorumlar - 1

user168993

Balıkesir Yörem Ekmek Fırın'da her zaman taze ve lezzetli ekmekler bulabilirsiniz. Fırının hijyenine ve kalitesine güveniyorum. Personelin güleryüzlü ve hızlı hizmeti de memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Mayıs 2024
Eda Akdemir

Eda Akdemir

Bugun kepek ekmek almak icin yanimda oglumla bu isletmeye gittim.ekmege 3.5tl dedi bizde 2.5tl kalmisti.alamayacagimi paramin olmadigini soyledim.ekmegi dilimledigi icin almam gerektigi cevabını aldim.2.5tl var dedigimde oylece yuzume bakti kasadaki bayan.baska bir musteri sagolsun parasini odemek istedi kabul etmedim.kasadaki bayan utanmadan surat asti.ne onemli degil hic vermeseniz de olur dedi.ne de sorun degil sonra birakirsiniz dedi.nasil bi yere düştük yahu.istanbulda yasamis bir insan olarak emin konusabilirim ki ben istanbulda ayni durumu yaşamadjm yaşamazdım da.bu nasil bir isletme ki cogu ulkede askida ekmek bulundurulurken 1 tl eksik diye ekmegi vermiyor. Fakir bir insan da olabilirdik.belki o ekmekle gunumuzu gecirecek de olabilirdik.yanimda kucucuk oglumla ac da kalacak olabilirdik.insanliktan nasibini almamis bir isletme.cok kez alisveris yapmistim ama kesinlikle bir daha alisveris yapmayacagim bir isletmedir.ayrica misir ekmegi yapmayi bile bilmiyorlar misir ekmegi mi bugday ekmegi mi belli degil.misir ekmegi buram buram misir unu kokar.ekmek aliyorsun sozde taze diye eve geliyorsun kupkuru ekmek.yutmaya zorlaniyorsun.kesinlikle tavsiye etmiyorum bu işletmeyi 😡

2019:02:06 22:30:38
ECRİN Dağlı

ECRİN Dağlı

Hayırlı Aksamla 08.01.2018 saat 18:30 civarindaki bayandan başka uckagatci bulamadınizmida bunumu işe aldınız ekşi maya köy ekmeği aldım Güvendim taze dedi eve geldim sofra esnasında sofradan kalkıp çöpe attım başka ekmek almaya gittim bir insan insanın gözüne baka baka yüzü kızarmadan anca bu kadar yalan atabilir tebrik ederim ven buna para veriyom paraaaa.....en yetkili kimse mümkünse görüşelim olmadı ben sesimide duyurmasını bilirimTehtid değil benimkisi tercih sizin

2018:01:08 18:24:45
Dice MaN

Dice MaN

Buradan alış veriş yapıp yapmama arasında gidiyorum 50 kuruş getirmeyim bekleyin diyorum sanki ekmekleri caliyormusum gibi davranıyor sinir oluyorum 😬

2021:11:29 19:14:03
İSMAİL ENGİN

İSMAİL ENGİN

Yedi tahıl ekmeğiniz ikinci veya üçüncü günü küfleniyor. Acaba neden? Az pişmiş olabilir mi.

2018:08:15 20:46:12
Mehtap ATA

Mehtap ATA

Cok beğenerek tükettiğim ekmekte bugün kocaman bir sinek çıktı neden temizlik yok dikkatli olmanız lazım 😷😣😣🐜🐜

2017:11:18 07:03:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:00
  • Salı 06:00–23:00
  • Çarşamba 06:00–23:00
  • Perşembe 06:00–23:00
  • Cuma 06:00–23:00
  • Cumartesi 06:00–23:00
  • Pazar 06:00–23:00

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı