BARLEY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Balıkesir BARLEY

BARLEY, Balıkesir şehrinde yer alan bir kafe ve restorandır. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, organik atıştırmalıklar ve sağlıklı öğle yemekleri sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan BARLEY'de, her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır. Kahve fiyatları 5 TL ile 15 TL arasında değişmektedir, yemek menüsü ise 10 TL ile 30 TL arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır.

Hizmet ve Ürünler

  • Çeşitli kahve çeşitleri
  • Organik atıştırmalıklar
  • Sağlıklı öğle yemekleri
BARLEY, sıcak ve samimi atmosferi ile Balıkesir'de tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Lezzetli kahve çeşitleri ve sağlıklı atıştırmalıkları ile müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca, işletme her zaman taze ve organik ürünler kullanarak müşterilerinin sağlığını ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi BARLEY Yorumlar - 1

user168960

Balıkesir BARLEY Bar, şehrin en popüler mekanlarından biri. Atmosferi, müzikleri ve içecek seçenekleriyle gerçekten keyifli bir deneyim sunuyor. Personelin ilgili ve güleryüzlü olması da ayrıca memnuniyet verici. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Mayıs 2024
KEMAL AKALIN

KEMAL AKALIN

Yiyecek ve atmosfere herhangi bir yorum giremedim çünkü hizmet almak da mümkün olmadı. Bir iş nedeniyle Balıkesire geldim, özel ve güzel bir mekan olarak bulduğum bu yere gidelim dedim 2 kişi olarak daha taksiden inmeden "damsız almıyoruz" diye ters geri döndürüldük. mekanın instagram sayfasında ya da herhangi bir açıklamada bu duruma rastlamadım, belki vardır ama ben görmedim. dolayısıyla bana göre uygun olmayan bir şekilde kapıdan döndürüldük. teessüfle karşılıyorum

2023:08:27 20:30:57
ilker aydın

ilker aydın

Bir adet biranın minimum 150tl gibi uçuk fiyata satılması dışında problem yok. Ankara da en nezih yerlerde bile bu fiyat yok

2023:10:21 10:08:37
Gamze Çelikçeviren

Gamze Çelikçeviren

Mekan çok güzel kalabalık bile olsa bu hissedilmiyor. Ancak menü yok seçim yapmak fiyatları bilmek açısından hic olumlu degil. Seçerken ortalama bisey istemek durumunda kaliyosun Kasada ayri ayri öderken ne ödeyeceğini bilemiyor insan. Bu bor şekilde çözülmeli. Orkestra harika çok iyiler çok eğlendik.

2021:12:26 07:41:14
idris eriş

idris eriş

Balikesir icin guzel bir mekan. Akustik slow caliyorlar. Yani cuma aksami oyleydi. Ctesi aksami belki farkli program olabilir. Havalandirmasi iyi, garson sayisi gayet iyi. Hizli hizmet ve sık sık masalar temizleniyor. Benden 5 yildizi aldi bu kekan.

2021:10:19 13:40:01
Tuncay Odaci

Tuncay Odaci

İç mekan tasarımıyla ve belirli günlerde canlı müzik dinleyebileceğiniz kaliteli mekan.

2022:08:19 17:33:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı