Le Farine Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 90 Yorum Ekle

Le Farine Balıkesir

Le Farine Balıkesir, şehir merkezinde yer alan bir pastane ve kafe işletmesidir. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli ve taze ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Le Farine Balıkesir, kaliteli malzemeler kullanarak elde yapılan ekmek ve hamur işleri ile tanınmaktadır. İşletme, geleneksel tariflerle modern lezzetleri bir araya getirerek müşterilerine benzersiz tatlar sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Kahvaltı tabağı: 25 TL
  • Pasta ve tatlı çeşitleri: 10-20 TL arasında
  • Kahve ve çay çeşitleri: 5-10 TL arasında

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Le Farine Balıkesir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli ürünleri, şık ve rahat ortamı, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Le Farine Balıkesir Yorumlar - 1

user168559

Le Farine Balıkesir Fırın'da yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünler taze ve lezzetliydi, personel de oldukça ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir fırın.

14 Mayıs 2024
Ceyda

Ceyda

Küçük, şirin bir kafe genel olarak mekanın dekorasyonunu beğendim. Hizmetten de memnun kaldım. Mekan daha yeni zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Fiyatların uçuk olduğunu düşünmüyorum bazı ürünleri fiyatını hak ediyor. Kruvasan ve frambuazlı ingiliz keki denedik yanına da limonata aldık. Meyveli kremalı kruvasanı ben beğendim ve lezzetli buldum. İngiliz keki bir tık şekerli geldi ve çok beğenmedik. Limonataları çok güzeldi. Vitrinde daha pek çok çeşit var ama ben öncelikli olarak kruvasanlarını tavsiye ederim. Bence denemeye değer bir mekan ✌🏻

2023:06:08 11:04:51
Sevgi Çimer

Sevgi Çimer

Balıkesir’e harika bir mekan açılmış, geldik. Kendimizi çok özel hissettik. Öncelikle hijyene çok dikkat edilmiş ve çalışanlar çok güler yüzlü.🥰 Paris ‘de yediğim tatlılar ile bire bir olması beni çok şaşırttı, lezzetler oralara götürdü🤤 Tatlıların kalitesini yerken hissediyorsunuz ,detaylara çok önem verilmiş. (Bkz. Altın çilek fotoğrafı)🙃Küçük detaylar büyük farklar yaratırı fazlasıyla hissettiren bir mekan 🥰Bu da cok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim. Bununla birlikte lezzetlerin yenilerini çıkartmanızı merakla bekliyorum . Çok teşekkür ediyorum bana kendimi özel hissettirdiğiniz için💕🤩🌟🌟🌟🌟🌟

2023:06:09 05:34:31
İlhan Akçay

İlhan Akçay

Tatlılarına bayıdım çok tazelerdi, çalışanları çok tatlı ve cana yakındı, gitmek isteyenler tereddüt etmeden gidebilirler, fiyatlar gayet makuldu.

2023:07:26 19:57:51
Beyza Nur

Beyza Nur

Garson menüden habersiz, sorduğumuz tatlıyı bilmiyordu. Karamelli kestaneli tatlıdan aldık. Kaç günlüktü bilmiyorum ama tadı maya gibi ekşimişti. Bozuk olduğunu söyledik ve ilgilenip iptal ettiler. Yine de yemeklerin belli birgün geçtikten sonra raflardan kaldırılmasına özen gösterilmeli diye düşünüyorum çünkü fiyatlar ortalamanın üstünde.

2023:09:10 22:21:47
Tutim 61

Tutim 61

İşletme sahibi ve çalışanları çok ilgililer, hergun yeni bir lezzet tadıyoruz aslaa Türkiyede bulamayacagımız ürünler. Balıkesire muhtesem bir mekan kazadırdıgınız için tesekkur ederim başarılarınız daim olsun.

2023:06:08 18:24:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–00:00
  • Salı 06:00–00:00
  • Çarşamba 06:00–00:00
  • Perşembe 06:00–00:00
  • Cuma 06:00–00:00
  • Cumartesi 06:00–00:00
  • Pazar 06:00–00:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı