Hobby pet shop hobi grup ltd.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Hobby Pet Shop Hobi Grup Ltd. Şti. Balıkesir

Hobby Pet Shop Hobi Grup Ltd. Şti., Balıkesir şehrinde evcil hayvanlar için geniş bir ürün yelpazesi sunan bir pet shop'tur. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

İşletme, köpekler, kediler, kuşlar, kemirgenler ve sürüngenler gibi farklı türlerde evcil hayvanlar için oyuncaklar, yemler, kafesler, taşıma çantaları, tasmalar ve daha birçok ürünü müşterilerine sunmaktadır.

  • Fiyat politikası uygun ve rekabetçidir.
  • Kaliteli ürünler sunmaktadır.
  • Uzman ve deneyimli personeli ile müşterilere yardımcı olmaktadır.
  • Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Hobby Pet Shop Hobi Grup Ltd. Şti.'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatları, kaliteli ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabilir ve onlara en iyi bakımı sağlayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Hobby pet shop hobi grup ltd. Yorumlar - 1

user168350

Balıkesir Hobby pet shop hobi grup ltd. Akvaryum mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Çeşitlilikleri oldukça fazla ve kaliteleri de gerçekten çok iyi. Mağaza çalışanları da çok yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Mayıs 2024
Muhammet Kaya

Muhammet Kaya

Bu arkadaşlar dolandırıcıdır. Yanlış mama alıyoruz açmıyoruz iadeye gidiyoruz değişimi kabul ediyolar ama iade kabul edilmiyor. Nedeni paketi açmış olma ihtimalimiz. E o zaman değişimi neden kabul ediyorsun? Normalde karşıdan aldığımızı bi yanlışlık olduğunu belirtince esnaf komşularını kötülüyorlar. Bu gibi insanlar para kazanamamalı. Mağduriyeti suistimal eden paragöz insanlar.

2024:01:21 13:13:33
ahmet yaman

ahmet yaman

1 ay arayla 2 tane Beta satın aldım. Malesef ilk alışımda balığın bakımı ile ilgili yanlış bilgi verildi.Balığım öldü. Tekrar bir Beta daha aldım bu sefer bilgilenmek amaçlı sorular sorduğumda ilk söylediklerinden daha farklı şeyler söylediler Maalesef o balığım da öldü. Ayrıca fiyatları da çok yüksek. Gerçekten tavsiye etmiyorum.

2023:12:23 20:40:41
Ziya Altundağ

Ziya Altundağ

bir saat once aldigim ürünü iade etmek istedim sacma sapan bahanelerle iade almadilar

2024:01:21 13:09:00
Buğrahan Berke Sağlık

Buğrahan Berke Sağlık

Bu ilgisizlik ve ukalalık ile alakalı tüm yorumlara katılıyorum. Üstelik normalden çok daha pahalı herşey. Diğer petshopta 25 lira olan şey burada 40 lira 50 liraya satılıyor

2023:10:13 11:45:33
INnovation Channel

INnovation Channel

Yaklaşık bir ay önce iki adet hint bülbülü ve bir kafes aldım. Oldukça neşeli saatler geçirtiyorlar insana. Hobby Pet Shop personeli oldukça yardımsever ve iletişim gücü yüksek insanlar. Kapıdan girer girmez hemen ilgileniyorlar. Karşıdaki dükkan gibi pas pas yapıyorum girme vb. Modunda karşılamıyor insanı. İçeride oldukça çeşitli türler bulabilirsiniz. Tek eksiği özellikle ıvır zıvır ürünlerde fiyatlar biraz pahalı. Geri kalan herşey çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

2017:11:27 11:57:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 08:30–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı