Ev Gibi Yemek Fabrikasi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Aydın Ev Gibi Yemek Fabrikası

Ev Gibi Yemek Fabrikası, Aydın şehrinde hizmet veren bir yemek fabrikasıdır. İşletme, ev yapımı lezzetleri müşterilerine sunarak evde yapılan yemeklerin tadını dışarıda da yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ev Gibi Yemek Fabrikası, 2010 yılında Aydın'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Ev Gibi Yemek Fabrikası, uygun fiyatlarla ev yapımı lezzetleri müşterilerine sunmaktadır. Menü seçenekleri ve paket fiyatları ile her bütçeye hitap etmektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Aileler
  • Öğrenciler
  • Çalışanlar

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılması
  • Ev yapımı lezzetlerin sunulması
  • Geniş menü seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Ev Gibi Yemek Fabrikası, evde yapılan yemeklerin lezzetini ve sıcaklığını dışarıda da yaşatmayı amaçlamaktadır. Kaliteli ve uygun fiyatlı yemeklerimizle sizleri de ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Ev Gibi Yemek Fabrikasi Yorumlar - 1

user167955

Aydın Ev Gibi Yemek Fabrikası'nın yemekleri gerçekten ev yapımı gibi lezzetli ve doyurucu. Her gün farklı menüler sunmaları da çok güzel. Ayrıca hijyen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen servis biraz yavaş olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

14 Mayıs 2024
Cihan Arslan

Cihan Arslan

2023:03:14 12:11:58
Mahmut Tamer

Mahmut Tamer

2022:01:06 12:48:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı