Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Aydın Devlet Hastanesi

Aydın Devlet Hastanesi, Aydın şehrinde hizmet veren bir kamu hastanesidir. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri gibi birçok birimde hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aydın Devlet Hastanesi, 1980 yılında hizmete açılmış olup, yıllar içinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak hizmet kalitesini arttırmıştır.

Fiyat Politikası

Aydın Devlet Hastanesi, kamu hastanesi olduğu için hastalarından ücret talep etmemektedir. Sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir sağlık hizmet yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Aydın Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri sunan, deneyimli kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına güvenilir bir sağlık ortamı sunmaktadır. Sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz hastanemiz, Aydın şehrinde tercih edilmesi gereken önemli bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user166950

Aydın Devlet Hastanesi Toplu Taşıma İstasyonu oldukça geniş ve düzenli bir alana sahip. İstasyonun çevresinde pek çok otobüs ve dolmuş durağı bulunması, hastaneye ulaşımı oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca istasyonun temiz ve bakımlı olması da memnuniyet verici. Ancak bazen yoğun saatlerde beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak başarılı bir toplu taşıma istasyonu diyebilirim.

13 Mayıs 2024
Mehmet Akar

Mehmet Akar

Nöroloji yoğun bakumda yatan canim annem nihal akar a tedavi etmesi ve yoğun ilgisinden ve bana her güzel haber verdiğinde hani bi su içersin rahatlarsın kolanya sürersin açılırsın ya beni öylesine sevindiren annem ve tüm hastalarının ümit ışığı doktor cennet nalan kuş soyder e sonsuz TEŞEKKÜRLER

2019:02:20 10:49:24
makural makural

makural makural

Servisler berbat

2020:05:16 01:22:10
alparslan can

alparslan can

2019:06:25 10:54:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı