Orthosia

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Aydın Orthosia

Orthosia, Aydın şehrinde bulunan bir sağlık merkezidir. 2005 yılında kurulan Orthosia, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Orthosia, Aydın'da sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan kaliteli hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Orthosia, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikası benimsemektedir.
  • Hizmetlerimiz için detaylı fiyatlandırma bilgisi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Orthosia, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir. Sağlık sorunlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, Orthosia sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Yenipazar Orthosia Yorumlar - 1

user166896

Aydın Orthosia Turistik Yer, doğayla iç içe huzurlu bir atmosfere sahip. Burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve temiz havanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca tarihi ve kültürel mirasları keşfetmek için de harika bir yer. Ancak tesislerin biraz bakıma ihtiyacı var. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

13 Mayıs 2024
Veli YALÇIN

Veli YALÇIN

Donduran KulesiYenipazar ilçesine bağlı Donduran köyünde yer alıyor. Menderes Ovası’na hakim bir tepede yer alıyor ve köyle ilişkisi bulunmuyor. Kulenin yapım tarihi bilinmemekle birlikte, köyün içindeki çeşmelerin kitabelerinde yazan 1763-1764 yıllarına ait olduğu tahmin ediliyor. Kulenin yanındaki konağın zaman içinde yıkılıp yok olduğu düşünülüyor. Oldukça yıpranmış ve hasar görmüş olan kulenin duvarlarında köy gençleri tarafından yazılan yazılar var. Kule kaderine terk edilmiştir. Duvarlarında birçok çatlak var ve temelinin bulunduğu köşelerden birinde çökme bulunuyor. Yok olmaya ile karşı karşıyadır.Haritada görünen bu yer köyden biraz uzak, Yenipazar'dan köye giderken anayoldan 2 km içeride iken kule, Donduran Kulesi köyün yanıbaşında yer alıyor ve köy meydanına yürüme mesafesindedir.

2023:05:01 16:50:52
Tuncay Günaydın

Tuncay Günaydın

🏠 Donduran köyünü bulduk önce, muazzam bir vadiden geçtikten sonra. Kendi halinde, sokakları daracık, enteresan bir köy.🏰Kaleyi tamamen kendi imkanlarımız ile bulduk, bir de köylülere sorduk, öyle tabela falan yok. Sanki bir ara, belki de kalenin hatrina köy içine geniş güzel bir yol yapılmış gibi geldi bana, ama o yol bir anda bitiyor. Teyzelere sorduk, bir yere kadar araç ile çıkabildik sonra tırmandık.🎑Kalenin bulunduğu konumdan harika bir vadi manzarası var, görülmeye değer. Atça ve Nazilli İsabeyli oralar gözüküyor.🏚️😣Kalenin temellerinden hep taşlar götürülmüş. O kadar çok oyulmuş ki temelleri, acaba birileri taşları çekerek bilinçli olarak kaleyi yıkmaya mi çalıştı diye düşündüm. Kalenin haki perişan, harabe olmuş tabii. Restorasyon gerekli. Her an yıkılma tehlikesi altında bile olabilir, altında öyle hissettim.

2021:08:04 04:50:05
Hüseyin Dabanlıoğlu

Hüseyin Dabanlıoğlu

Yenipazar'a 2 km uzaklıkta olup,tarihi harabelerin bulunduğu bir yerdir.Henüz kazı çalışmaları yapılmamasına rağmen Tarihle ilgilenlerin gezip görmesini tavsiye ederim.Bazı mozaik eserler bulunmuş olup tarihi mozaik resimler Aydın müze müdürlüğünde sergilenmektedir.

2022:06:13 01:11:02
volkan levent soylu

volkan levent soylu

Burası sadece birazı yeniden düzenlenmiş bir kuleden ibaret. Başka bir şey yok. Hiçbir bilgilendirme de yoktu. Bir de köye vardıktan sonra patika yürümeniz gerekiyor.

2020:07:19 20:24:21
Arda Sözen

Arda Sözen

Sevimli.manzarası çok hoş bir yer.fakat askere giden elemanlar dış cephesini sprey boyalarla mahvetmiş.

2021:02:22 21:19:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Yenipazar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı