Bulvar Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Aydın Bulvar Taksi

Aydın Bulvar Taksi, Aydın şehrinde hizmet veren bir taksi şirketidir. 1995 yılında kurulan şirket, şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve güvenilir bir hizmet anlayışıyla çalışan Aydın Bulvar Taksi, 7/24 hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Aydın Bulvar Taksi, sabit fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde müşterilerine konforlu ve güvenli bir yolculuk imkanı sunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Hızlı ve güvenilir taksi hizmeti
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 7/24 hizmet
Aydın Bulvar Taksi, müşterilerine konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunarak tercih edilmesi gereken bir taksi şirketidir. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Bulvar Taksi Yorumlar - 1

user166798

Aydın Bulvar Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir durak. Taksi şoförleri güler yüzlü ve yardımseverler. Hizmetleri de oldukça hızlı ve kaliteli. Her zaman tercih ettiğim bir durak.

13 Mayıs 2024
Ayyıldız Team

Ayyıldız Team

iletişim nosunu boşuna aramayın gündüz gece farketmez cevap vermiyorlar..

2023:09:03 21:33:12
Barış topak

Barış topak

Gece 01 civarında aradım telefonda ki arkadaş geleceklerini söyledi. tam 50 dakika bekledim!! üzerine en az 10 kere aradım. kimse açmadı, tam bir rezalet..

2021:07:20 09:01:08
AHMET ENGİN

AHMET ENGİN

Müşteriler gönü rahatlığı ile tercih edebilirler

2023:04:08 10:18:16
osman dinç

osman dinç

herkese tavsiye ederim cok güvenilir takiciler ver arabaların hepsinde klima var cok efendi insalar hepsi iyiki varsınız BULVAR TAKSİ

2017:07:06 15:55:00
serdar soner bilgin

serdar soner bilgin

2023:12:19 14:13:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı