Fizyo Baby Spa – Aydın Bebek Spa Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Fizyo Baby Spa - Aydın Bebek Spa Merkezi

Fizyo Baby Spa, Aydın şehrinde bulunan bebekler için özel olarak tasarlanmış bir spa merkezidir. Bebeklerin fiziksel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Fizyo Baby Spa, 2015 yılında açılmış olup, uzman fizyoterapistler tarafından yönetilmektedir. Bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

Fizyo Baby Spa, sunduğu hizmetlere göre değişen fiyatlar belirlemektedir. Detaylı fiyat bilgisi için merkez ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Bebekler için özel tasarlanmış spa hizmetleri
  • Uzman fizyoterapistler eşliğinde hizmet sunulması
  • Bebeklerin fiziksel ve duygusal gelişimine katkıda bulunulması
Bebeklerinizin sağlıklı gelişimi için Fizyo Baby Spa'nın uzman kadrosu ve özel hizmetleri ile tanışın. Bebeğinizin mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Fizyo Baby Spa – Aydın Bebek Spa Merkezi Yorumlar - 1

user166449

Aydın Fizyo Baby Spa'da harika bir deneyim yaşadım. Bebeğim için çok rahatlatıcı bir ortam sağlanmıştı. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Bebeğimin masajı ve su terapisi çok keyifliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

12 Mayıs 2024
A.Aslı Ceyhan

A.Aslı Ceyhan

Herşey çok güzeldi. Arya Bilge keyif aldı ama biz daha çok keyif aldık 🥰 Esin hanımın özenle yaptığı masajı da çok iyi geldi. Emeğinize sağlık. Tekrar görüşmek dileğiyle. 🤩

2024:01:06 17:55:30
İbrahim Dobur

İbrahim Dobur

Randevumuz oluşmasına rağmen randevu saatine 20 dk kala geliyoruz ve zile defalarca basmamiza rağmen kapıyı açan olmuyor telefonla aradığımızda telefon meşgule atılıyor çok kötü sorunsuzca bir işletme,sonrasında dönüş yapıldığında bahane üstüne bahane telafi edelim yok ücretsiz yapalım önemli olan para değil 6 aylık çocuğumuzla geliyoruz yağmurda yaşda beslenme saatini uyku saatini ayarlıyoruz ama sonuç tam bir rezillik asla tavsiye etmiyorum bir yıldız bile çok !!!

2024:01:16 13:56:39
Gamze Canbay

Gamze Canbay

En hayatımda böyle rezillik görmedim 16 randevuma 20 dakika önce gidiyorum kaçdefa kapıyı açılıyorum açılmıyor arıyorum meşgule atılıyor mesaj atıyorum cevap verilmiyor en sonunda telefonum açılıyor kapıyı açar mısınız diyorum ne için deniliyor ne için acaba randevumuz için elbette bebeğim ile rezil oldum mağdur oldum asla tavsiye etmiyorum şu an bu cümlelerimi yazarken bile sinirden elim ayağım titriyor resmen bebekler için plan yapıyorsunuz aileler ona göre plan yapıyor planlı çalışmak özenli çalışmak çok ama çok önemli !!!!

2024:01:16 12:48:14
Gözde Efeoğlu

Gözde Efeoğlu

Herkesin bebeğini kesinlikle götürmesi gereken bir aktivite. Fizyo Bayb Spa bu konuda çok iyi. Gerek hijyenik ortam gerek ilgi alaka ve memnuniyet hepsi bir arada. Sonuç bebeğinizde ki mutluluk ve rahat bir uyku. Herkese Fizyo Baby Spa yı kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:12:20 20:36:09
Deniz Demir

Deniz Demir

bebeğimiz aktivite olsun diye götürmüştük iyi ki götürmüşüz kızımız çok sevdi bizde çok sevdik güler yüzlü karşılamasıyla çok memnun kaldık bi daha görüşmek dileğiyle

2024:01:14 17:48:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:30–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı