Aydın Tesla Akademi Vip

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Aydın Tesla Akademi Vip

Aydın Tesla Akademi Vip, Aydın şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. Kuruluşumuz, Tesla'nın hayatı, çalışmaları ve mirası hakkında eğitimler sunmaktadır. Ayrıca, elektrik ve manyetizma konularında da detaylı eğitimler verilmektedir.

Tarihçe

Aydın Tesla Akademi Vip, 2010 yılında Tesla'nın hayranları tarafından kurulmuştur. Amacımız, Tesla'nın bilimsel ve teknolojik mirasını korumak ve gelecek nesillere aktarmaktır.

Fiyat Politikası

  • Eğitimlerimiz ücretlidir ve fiyatlar konu başlığına göre değişmektedir.
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmenlerden oluşan kadromuzla kaliteli eğitimler sunmaktayız.
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojileri kullanmaktayız.
  • Küçük sınıf grupları ile birebir ilgi ve destek sağlamaktayız.
Neden Aydın Tesla Akademi Vip'i tercih etmelisiniz? Tesla'nın hayatı ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkesi bekliyoruz. Uzman eğitmenlerimiz ve interaktif eğitim materyallerimiz ile konuları daha iyi anlamanıza yardımcı olacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Aydın Tesla Akademi Vip Yorumlar - 1

user166249

Tesla Akademi Vip Ortaokul, öğrencilere modern eğitim imkanları sunan, donanımlı bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve tecrübeli olması, derslerin interaktif bir şekilde işlenmesi ve öğrencilere bireysel ilgi gösterilmesi beni oldukça memnun etti. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi düzeyde. Ancak, bazı derslerin daha zorlayıcı olması ve ödev yükünün biraz fazla olması dezavantajlar arasında sayılabilir. Genel olarak, Tesla Akademi Vip Ortaokul'u tercih eden öğrencilerin başarılı olacağına inanıyorum.Puan : 4

12 Mayıs 2024
Hakkı Altmışdört

Hakkı Altmışdört

Bireysel eğitim anlayışları ön planda. Her öğrenci için farklı öğretim yöntemi kullanmaları, öğrencilerle kurdukları duygusal bağ ve iletişim hoşuma gitti.

2023:09:07 06:54:18
Meltem Öz

Meltem Öz

Eğitim ve öğretmen kadrosu ile muhteşem bir kurum çocuklarımıza birebir ilgi ,işin gerçekten ticaret olmadığı eğitim oldugu bir yer

2023:10:11 20:14:56
Melek Aslan

Melek Aslan

Çalışmaktan keyif alıp gurur duyduğumuz, kendimizi eğitim alanında net ifade edebildiğimiz bir ortamda; çocuklarımızın gelecegine dokunmanın haklı gururunu yaşıyor ,sizleri de beklıyoruz.

2023:04:15 10:58:16
Aydin Samsung

Aydin Samsung

Çok iyi bir eğitim hizmeti vermektedir.Öğretmen ve yöneticiler aç sından bilgi ve ilgilerinden çok memnun kaldım

2023:04:15 10:48:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı