Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu Aydın

Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu, Aydın şehrinde eğitim hizmeti sunan bir okuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sağlayarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilere nitelikli eğitim veren okul, başarılı akademik sonuçlarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilere burs imkanları da sağlayarak her kesimden öğrencinin eğitim almasını desteklemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onların sosyal gelişimlerine katkıda bulunan bir eğitim kurumudur. Nitelikli eğitim kadrosu ve modern olanaklarıyla öne çıkan okulumuz, öğrencilerin potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına olanak tanımaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu Yorumlar - 1

user166245

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek. Öğretmenler öğrencilere ilgi ve destekleriyle her zaman yanlarında oluyorlar. Okulda çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ancak fiziki koşulların biraz daha iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul.

12 Mayıs 2024
Ela Dara

Ela Dara

Okul çok güzel öğretmenleri falan mütiş fakat okul hem öğleci sabahçı var hemde çok kalabalık Z ye kadar şube var ve en az 40 öğrencili sınıf var onun dışında çok iyi 👍

2024:01:19 18:14:57
Beren Ayaz

Beren Ayaz

Okul güzel sayılır ama maalesef bazı hocalar kötü mesela Puşber hoca en ufak yanlışta bütün sınıfa bağırıyor ayrımcılık yapıyor ve daha fazlası… neyse kısaca okulu tavsiye ederim ama dediğim gibi kötü hocalara denk geldinizmi yanarsınız

2023:11:06 19:37:50
Hamza Demir

Hamza Demir

ABDÜLKADİR HOCAMIN ,BU OKULDA ,OKUL MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYOR OLMASI,GEREK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR,GEREK ÖĞRENCILER VE GEREKSE VELİLER İÇİN ZATEN BÜYÜK BİR ŞANS VE OLANAK.MÜDÜRÜME VE TÜM HOCALARIMA SELAMLARIMI SAYGILARIMI SUNUYORUM.HAMZA DEMİR (KOCAELİ HAKİMİ)

2023:12:08 19:43:01
Sencer Soyartik

Sencer Soyartik

Okul ve kadro güzel.. 2024/2025 eğitim öğretim yılında yeni yapılan binaya geçersek mükemmel olur.

2023:11:22 22:17:10
Ahmet Ergin

Ahmet Ergin

Klasik devlet okulu. Sınıf mevcutları çok fazla. Sınıflar ortalama 41-42 kişi. Sınıflar çok gürültülü.

2023:12:26 10:37:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–17:00
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe Kapalı
  • Cuma Kapalı
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı