Aydın Fen Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Aydın Fen Lisesi

Aydın Fen Lisesi, Aydın şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, fen bilimleri alanında öğrencilere eğitim sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Fen Lisesi, 1990 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana başarılı öğrenciler yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Aydın Fen Lisesi, eğitim hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunmaya odaklanmıştır. Fiyat politikası hakkında detaylı bilgi almak için okulun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Fen bilimleri alanında uzman öğretmenler
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvar imkanları
  • Öğrencilere bireysel ilgi ve destek
Aydın Fen Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarına önem veren ve onları geleceğe hazırlayan bir eğitim kurumudur. Fen bilimleri alanında kariyer yapmayı hedefleyen öğrenciler için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Aydın Fen Lisesi Yorumlar - 1

user166163

Aydın Aydın Fen Lisesi, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

12 Mayıs 2024
Kayra Kurtboğanoğlu

Kayra Kurtboğanoğlu

halısahası olsa güzel olurdu bir puanı o yüzden kırdım

2023:12:29 10:31:07
BARIŞ ÖZBEY

BARIŞ ÖZBEY

Ülkenin en yüksek düzeyde eğitim veren devlet okullarından biri olan aydın fen lisesi yemyeşil bahçesi, kaliteli dershanelere yakın konumda ve sakin beldede olmasıyla eğitim rahatlığı konusunda avantaj kazansada binanın çok eski olması ve hemen yan tarafında bulunan niteliksiz lisenin Aydın fen lisesine gürültü vb. Konularda dezavantaj kazandırdığını düşünüyorum.

2022:03:21 23:44:13
uğur çaylak

uğur çaylak

Aydın İlinin aydın müdürü, yönetici ve ögretmenleriyle çam ağaçları içinde güzel bahçesi, spor salonu, yeni yatakhane yemekhane ve derslik binasıyla bünyesinde barındırdığı pırıl pırıl öğrencilere hitap eden, öğrenciler için herseyin düşünülmüş olduğunu gördüğüm harika bir okul.

2018:02:15 21:11:11
Binnur

Binnur

Fiziki anlamda yeni yurdu ile birlikte konforun karşılandığı aydın'daki ender okullardan biriOkul mevcudu çok kalabalık olmadığı için alan öğrencilere yeterli geliyordur diye düşünüyorumArkasındaki küçük ormancık baharın oturup ders çalışmak için çok güzel bir yer

2017:11:27 12:48:52
emine ceyhan

emine ceyhan

Butik küçük bir okul her sınıf seviyesinde üç şube var sıcak bir öğretmen ve öğrenci ortamı var

2022:08:23 09:23:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı