AYDIN AYTEPE SEYIRTEPESI CAFE RESTAURANT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Aydın Aytepe Seyir Tepesi Cafe Restaurant

Aydın Aytepe Seyir Tepesi Cafe Restaurant, Aydın şehrinin en güzel manzaralarından birine sahip olan Aytepe Seyir Tepesi'nde konumlanmış bir işletmedir. Misafirlerine hem lezzetli yemekler hem de muhteşem bir manzara sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Aytepe Seyir Tepesi Cafe Restaurant, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Aydın Aytepe Seyir Tepesi Cafe Restaurant, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Muhteşem manzarası
  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Uygun fiyatlar
  • Canlı müzik etkinlikleri
Aydın Aytepe Seyir Tepesi Cafe Restaurant, hem lezzetli yemekleri hem de eşsiz manzarası ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Ailecek veya arkadaşlarınızla keyifli bir zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler AYDIN AYTEPE SEYIRTEPESI CAFE RESTAURANT Yorumlar - 1

user166143

Aydın Aydın Aytepe Seyirtepe Cafe Restaurant, muhteşem manzarası ve lezzetli yemekleriyle beni büyüledi. Personelin ilgisi ve hızlı servisi de oldukça memnun ediciydi. Özellikle deniz ürünleri menüsü harikaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

12 Mayıs 2024
Hilal Paksoy

Hilal Paksoy

Aytepe Restaurant Aydin'in en yuksek noktalarindan biri. Biraz virajli bir yolu var. Manzarasi gayet guzel. Eger cocuklu bir aileniz varsa yemyesil bir acik alani ve parki var. Ozellikle Aydin'a ilk defa gelenler icin gorulesi bir yer. Restaurantinda ilk defa yemek yedik. Fiyatlari 50 - 120 tl arasinda ancak 50 liralik yemeklerle doymaniz mumkun degil, gramajlari doyurucu degil. Pizza bol hamurlu. Kremali tavugun sosu suluydu ancak tavuklar iyi pismisti. Servis etmeden masayi bile silmediler. Ogrenci menuleri suanda aktif degilmis. Cay icip kalkabilirsiniz ancak yemek icin baska bir mekan bakmanizda fayda var.

2023:02:23 17:11:03
Turker Inanmaz

Turker Inanmaz

Her şey çok harikaydı. İlgileri olsun. Hizmetleri olsun davranışları olsun her şey mükemmeldi çok memnun kaldık.

2023:02:18 11:35:21
Berk deniz

Berk deniz

Kahvaltinizdan cok memnun kaldim personeliniz guler yüzlü cok guzel ilgi gosterdiler takrardan elinize saglik artik yerimiz belli

2022:08:02 13:35:43
Serkan Murat

Serkan Murat

Servisler harikaydı eksiksiz ve güler yüzlü arkadaşlar ellerine emeklerine sağlık herkeze tafsiye ederim.

2022:08:02 13:20:41
Burak Kızılyaprak

Burak Kızılyaprak

Mükemmel tam anlamıyla harika kullandığı sistemi çok güzel çalışanı çok Güler yüzlü akıllı hele büfeye bakan bir çocuk var çok tatlı çok yakışıklı çok akıllı🤓🤓

2022:08:02 15:07:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı