Ahmet Usta Lokantası 2

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Aydın Ahmet Usta Lokantası 2

Aydın Ahmet Usta Lokantası 2, Aydın şehrinde hizmet veren köklü bir lokanta işletmesidir. 20 yıldan fazla bir süredir lezzet tutkunlarına hizmet veren lokanta, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Ahmet Usta Lokantası 2, 2000 yılında Ahmet Usta tarafından kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Aydın Ahmet Usta Lokantası 2, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde bulunan çeşitli yemekler her bütçeye hitap etmektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Aydın Ahmet Usta Lokantası 2, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Öğrencilerden iş insanlarına kadar herkesin damak zevkine uygun lezzetler sunmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Geleneksel Türk mutfağından özel tarifler
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet
Aydın Ahmet Usta Lokantası 2, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferiyle tercih edilmesi gereken bir lokanta işletmesidir. Misafirlerine evlerindeki gibi rahat ve huzurlu bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Ahmet Usta Lokantası 2 Yorumlar - 1

user166131

Aydın Ahmet Usta Lokantası 2 Restoranı gerçekten çok beğendim. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

12 Mayıs 2024
Ender Karatepe

Ender Karatepe

Böyle bir berbat esnaflık görmedim. Az çorba istiyorum tam parası alıyorlar, su içmedik diyoruz su parası alıyorlar. Resmen insanları kekliyorlar. İşletmeye şikayet bildirdiğim halde haklı çıkmaya çalışıyorlar bu kadar yüzsüzlük görmedim.

2023:09:09 22:28:18
Serdar Arıkan

Serdar Arıkan

Nezih bir ortam. Hijyenik bir mekan. Güler yüzlü personel ve gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz menüler.

2023:12:16 16:08:51
Serdar Nizam

Serdar Nizam

burada bırakın çorbayı su içmek bile zehir olur insana ne servis ne mutfak ne garson iğrenç bir durumda kesinlikle düşmanıma bile tavsiye edebilecek durumda değilimüçüncü gelişim gerçekten rezalet hijyen sıfır hizmet sıfır diyecek söz bulamıyorum hakkımı kesinlikle helal etmiyorum

2022:08:20 00:06:05
Psikolog Yazar Anıl ŞEN

Psikolog Yazar Anıl ŞEN

Ortanın üzerinde lezzet fiyat olarak gayet iyi, çalışanlar güler yüzlü sempatik insanlar. Konum olarak yeri de güzel yol üzerinde, lezzet olarak 5 üzerinden 4 alır. O yüzden bir yıldız kırdım. 24 saat açık olması Aydın için çok iyi. Eşinizle rahatlıkla gidebileceğiniz aile restorantı akşamları karnınız acıkırsa tavsiye ederim.

2019:08:06 23:26:26
hakan kabadayı

hakan kabadayı

Yemeklerin çorbaların tadı iyi.fiyatlarıda uygun.ilgi alaka güzel.tavsiye ederim.

2023:10:10 23:45:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı