Lezzet Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Aydın Lezzet Lokantası

Aydın Lezzet Lokantası, şehrin en popüler ve sevilen restoranlarından biridir. 1995 yılında açılan lokanta, uzun yıllardır lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmeti ile müşterilerine unutulmaz deneyimler sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Lezzet Lokantası, 1995 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Aydın Lezzet Lokantası, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır.
  • Menüdeki fiyatlar, her bütçeye uygun seçenekler sunacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini sunar.
  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanır.
  • Misafirperver ve profesyonel bir hizmet anlayışına sahiptir.
Aydın Lezzet Lokantası, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile herkesin tercih ettiği bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Lezzet Lokantası Yorumlar - 1

user166129

Aydın Lezzet Lokantası Restoran'da harika bir yemek deneyimi yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

12 Mayıs 2024
AYBÜKE ARSLAN

AYBÜKE ARSLAN

Aydın'daki ilk esnaf lokantası iskenderi deneyimimdi. Ne yazık ki genel olarak dana eti içeren lezzetli bir şeyler yemek Aydın'da çok zor. Oldukça fazla sattıklarını söylediler lakin dönere dair damak tadı Ankara'nın esnaf lokantalarında oluşmuş biri olarak iskenderlerini hiç beğenmedim. Dönerin altında lavaş kullanmak belki maliyeti düşürüyor olabilir fakat maliyetle birlikte içine tereyağı geçiremediği için lezzeti de düşürüyor bunun sonucunda da iskenderden ziyade dönerli yağlamaya benziyor. Üzerindeki salça sosu, salçayı çok pişirmedikleri için gerçekten çok kötüydü. Ek olarak yemeğim soğuk geldi. Fakat yanına yeşillik koymaları ve kullandıkları yoğurdun süzme yoğurt olması oldukça hoşuma gitti. Et de lezzetliydi fakat çok kalındı. Tüm bunlar doğrultusunda da ödediğim ücreti biraz fazla buldum açıkçası.

2023:12:14 14:09:37
Safa Karakaya

Safa Karakaya

İskender ekmeği tırnak pide yerine lavaş koymuşlar gayet kötüydü, iskender pilavsız geliyor pilav yerine marul salatası koymuşlar ,iskender etlerini hazır et almışlar lezzeti dondurulmuş et tadındaydı. 1 porsiyonu 180tl yerine 20tl olsa tercih edilebilir.Genel lezzet olarak gayet kötüydü.

2023:10:13 17:27:10
Ibrahim Aktas

Ibrahim Aktas

Kim dediyse iskenderin altına incecik lavaş koyalım, yanına marul koyalım diye müthiş bir farklılık yaratmış.Ben hayatımda böyle iskender yemedim görmedim duymadım, garson 60 yıldır böyle yaptıklarını söyledi, uzun uzun anlattı günlük şu kadar kilo bu kadar porsiyon satıyoruz diye.Bursa iskenderine Aydın usülü yeni bir soluk katmışlar ama olmamış.Ha normal pide, pilavla servis etselerdide işletme 2-3 puan hakederdi dönerin lezzeti kötüydü zaten.—FİYAT PAHALI 2 tane 1.5 iskender 2 tane kola 600 TL ( ne kadar 1.5 orasını bilemiyorum porsiyon baya küçük 1.5 bile 1 porsiyon etmez, 3 tane yemek lazım doymak için)—SERVİS KÖTÜ çalışan tavrı hoş değil—LEZZET KÖTÜ BİLE DEĞİL-Lezzeti tarif edemiyorum yoktu-sıfır, çay bile kötü olur mu?Yorumlara bakmadan gittik hata etmişiz, önünden geçmeyiz tekrar

2023:10:13 17:52:01
Furkan HARPUTLUGİL

Furkan HARPUTLUGİL

Yemekleri oldukça lezzetli ve kullanılan yağ, salça gibi malzemeleri 1. kalite kullanıyorlar. Sulu yemek çeşitleri oldukça fazla ve porsiyonları yeterli. Yemeklerin hazırlanması ve sunulmasında hijyen kurallarına azami dikkat ediyorlar. İçeride klimalı salonları olduğu gibi üst katlarda lokantaya ait. Üst katlarda kalabalık grupların kullanabileceği geniş masalar yer alıyor. Wc'ler üst katta bulunuyor. Yemek sonrasında çay ikram ediyorlar. Fiyatlar sunulan yemeklerin kalitesine göre gayet uygun. Tavsiye edilir.

2022:02:17 17:43:08
Cihan POLATKAN

Cihan POLATKAN

Pilavüstü döner istedik pilavı resmen tek pirinç seviyesindeki bir incelikte tabağa sermişler ve üstüne tane tane döner koymuşlar. İki kişi iki içecek 400 küsür lira hesap ödedik. Tamam enflasyon var ama bir tabak (muhtemelen 100gr) dönerin ederi 180tl falan mı oldu? Ben fiyatı fahiş buldum. Bir daha gidilir mi? Asla...

2023:09:03 17:02:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı