Antique Lodge Karavan Kamp

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Aydın Antique Lodge Karavan Kamp

Antique Lodge Karavan Kamp, Aydın şehrinde doğayla iç içe konaklama imkanı sunan bir tesis olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefleyen işletme, modern karavanlarında konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Antique Lodge Karavan Kamp, 2015 yılında doğa tutkunu bir grup girişimci tarafından kurulmuştur. Doğayla uyumlu bir yaşam tarzını benimseyen ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlayan işletme, kısa sürede popüler hale gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Gece başı konaklama ücreti: 200 TL
  • Kahvaltı dahil konaklama seçeneği: 250 TL
  • Öğle ve akşam yemeği: Ayrıca ücretlendirilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe konum
  • Modern ve konforlu karavanlar
  • Temiz ve düzenli tesis olanakları
  • Yürüyüş ve doğa aktiviteleri imkanı
Antique Lodge Karavan Kamp, Aydın şehrinde doğayla baş başa bir tatil geçirmek isteyen herkes için ideal bir konaklama seçeneğidir. Modern karavanları, temiz tesis olanakları ve doğa aktiviteleri ile unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Kuşadası Antique Lodge Karavan Kamp Yorumlar - 1

user166119

Aydın Antique Lodge Karavan Kamp Karavan Parkı harika bir deneyim sunuyor. Doğayla iç içe olması, temiz ve düzenli alanlarıyla konforlu bir konaklama imkanı sağlıyor. Çalışanların ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Tek eksiği belki biraz daha fazla aktivite seçeneği olabilir. Ancak genel olarak çok keyifli bir tatil geçirdik.

12 Mayıs 2024
Muhammet Kulaber

Muhammet Kulaber

Kamp yerine gittiğimizde çok güzel karşılandık. Hemen görevli arkadaş elektrik su vs bağlantı yapmama yardımcı oldu yerleştik. Gece sakin sessiz huzur dolu bir yer, tuvaletinden duş alacak yerlerine kadar her yer tertemiz. En önemlisi baştan savma yapılmamış bir altyapısı var, sistem düzgün, giriş çıkış yerleri otopark düzenli şaka gibi gelecek ama sinek yok. Çıkış yaparken karavanımızın kılavuz demiri kırıldı sahibi beyfendi hemen yanımıza geldi kendisi dahil 4 kişi demirle kaldırdık arabaya bağladık yardım etmesini geçtim tavrı gerçekten çok önemliydi kusura bakmayın dediğimde kamp hayatı ne demek bunlar olur önemli değil diyip sakince bizi yolcu etti. Bu seferlik sadece konaklamak için gittiğimiz bir yer ama arkadaşlarla en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum . En kısa zamanda görüşmek dileğiyle her şey için tekrar teşekkürler.

2023:08:20 16:59:33
Gorkem Gokay

Gorkem Gokay

Bir işletme düşünün; hem sizi hem diğer misafirlerini aynı anda düşünüyor, size yardımcı olurken başkalarına da rahatsızlık vermemek için elinden geleni yapıyor. Tamamen arkadaş ve aile ortamı. Aracımda yaşadığım sorunlar için hiç tanımadığım insanlar bile yardımcı oldular. Hatta kendi arabasını bile paylaşmayı önerenler de oldu, sağ olsunlar var olsunlar.Hangi konuda olursa olsun size yardımcı oluyorlar.Her karavan için alan ayrılmış, temiz su, elektrik ve gri su bağlantıları var. Dolayısıyla sürekli gri su boşalt su doldurmak için 50m hortum aç kapa yapmanıza gerek kalmıyor. Karavanınızı bir otel odası gibi kullanabiliyorsunuz.Kafa dinlemek için ideal bir mekan, etrafta gürültü yapan, genel kurallara uymayan misafirleri uyarıyorlar. Havuz kurallarına uymadıkları ve çok gürültü yaptıkları için kalabalık bir grup bizim gözümüz önünde erken çıkış yaptırıldı.Girdiğimiz günden, çıkış tarihine kadar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Gelecek yıllarda tekrardan görüşmek dileğiyle.

2023:08:29 12:59:24
furkan gungor

furkan gungor

2 hafta önce, 4 gece konakladık. Son derece memnun kaldık. Açıkçası açıkta kalınca, gece boyu karavanda yanacağımızı düşündük ama tam tersi oldu. Gece çok serindi ve üzerimize çarşaf çekmek zorunda kaldık. Tesis çok güzel, temiz ve sakin. Tuvaletleri ve duşları temiz. Eda hanım ve Ersin bey' e çok teşekkür ediyoruz. Atık su hattınızı, gidere bağlıyorlar, sağolsun Ersin bey direk bağlamış. Karavan parklarının hemen başında su ve elektrik ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Bizim gibi küçük çocuklarınız varsa tesisin havuzlu olması çok iyi geldi, biz bile bayağı eğlendik. Halk plajına arabayla 2dk. Sakin ve huzurlu bir tatil istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz...

2023:08:17 20:28:53
ismail hakkı öztürk

ismail hakkı öztürk

Profesyonel bir kamping ve karavan konaklama alanı. Büyük bir arazi içerisine kurulmuş tesiste: wc, duş, 220v elektrik, temiz su, gri su gideri, kirli su boşaltma istasyonu, yetişkin ve çocuk havuzu, mangal yakma alanı ve çocuk parkı yer alıyor. Çamaşır ve bulaşık yıkama imkanı da veriliyor. Tüm tesiste hijyen iyi seviyede. Ayrıca gölge bir oturma alanı var ve burada restaurant hizmeti alabilirsiniz. Şanslı iseniz canlı müzik gecesine denk gelme ihtimaliniz var. Tesis boğaz gibi bi alanda olduğu için ağustos ayında bile geceleri rahatlıkla karavanda uyuyabilirsiniz. Yukarıda saydıklarımdan dolayı yerli ve özellikle yabancı karavancıların kuşadasındaki öncelikli kamp yeri olmuş.7 gece eşim ve kızımla kaldık ve çok memnun ayrıldık. Nezih bir ortamı var. Ayrıca Ersin Bey in her karavan ile özel olarak ilgilenmesi de takdire şayan bir yaklaşımdı. Kendilerine ailecek teşekkür ederiz.

2023:08:14 22:37:44
Nebi Berkay Aktaş

Nebi Berkay Aktaş

Tekirdağ'dan geldik, kampın hali hazırda bulunan kendi karavanlarını kiraladık 2 geceliğine, çok memnun kaldık gayet temiz, ferah, alet edevatı yeterli bir karavandı. Onun dışında kamp yönetimi çok seçici ve nezih bir ortam oluşturmuş çok güzel vakit geçirdik, ısrarla tavsiye ederim.

2023:08:05 11:29:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 08:00–22:00

Aydın Kuşadası 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı