Pera Kitchen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Aydın Pera Kitchen

Pera Kitchen, Aydın şehrinde bulunan bir restorandır. 2005 yılında açılan işletme, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir dokunuşla sunmaktadır. Müşterilere en taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemekler sunan Pera Kitchen, aynı zamanda özel etkinlikler ve toplantılar için de hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Pera Kitchen'da, her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır. Menüdeki yemeklerin lezzeti ve sunumu, fiyatların çok uygun olmasına rağmen asla ödün verilmeyen kalite standartlarıyla dikkat çekmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Modern ve şık atmosfer
  • Uygun fiyat politikası
  • Özel etkinlik ve toplantı imkanı
Pera Kitchen, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve uygun fiyatlarıyla Aydın'da tercih edilmesi gereken bir restorandır. Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Pera Kitchen Yorumlar - 1

user166111

Aydın Pera Kitchen Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, çalışanlar da son derece ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

12 Mayıs 2024
Batu Semerci

Batu Semerci

Sayısız kez gittiğim ortamını atmosferini kokteyllerini sevdiğim aydında gidebileceğiniz sayılı elit yerlerden gitmeden önce rezervasyon yapmanızı öneririm 4 katlı bir mekan rooftop favori yerim 18 yaş altını kabul etmiyor

2023:12:04 18:58:23
Özgecan Zeybekoğlu

Özgecan Zeybekoğlu

Hizmet iyi, garsonlar yardımsever. Hamburger denedik eti çok pişmiş kurumuştu bence, patates güzeldi. Ortam güzel fakat iç mekan daha sade olabilir çünkü bina zaten karakteristik. Genel olarak keyifliydi, memnun kaldık.

2023:09:02 13:07:24
Gozde Atik

Gozde Atik

Öncelikle ortamın şıklığı ve çalışanların nezaketinden başlayayım. Herşey dozunda ayarlanmış, göz yormuyor. Çalışan gençler o kadar nazik ki uzun zamandır böylesi bir servis görmemiştim.Porsiyonlar son derece doyurucu. Fiyatlar bana abartılı gelmedi. Günümüz şartlarında ekmek arası ürünlerin bile uçuk rakamlarının yanında makul buldum.Soft bir canlı müzik akşamının ortama çok yakışacağını düşünüyorum. Tekrar gideceğiz. Tavsiye ediyorum.

2023:07:29 11:00:20
Ela Tanrıverdi

Ela Tanrıverdi

akşam yemeği için rezervasyon gerekiyor, öğlen saatlerinde yer bulmanız mümkün rezervasyonsuz da. inanılmaz lezzetli menüsü ve mekan da çok şık. son zamanlarda gelen zamlar fiyat aralığını yükseltti ama özel günlerde gidilebilecek çok güzel bir mekan :)

2023:05:08 17:29:26
Hayriye Nabat

Hayriye Nabat

Evet defalarca kez geldim ama son gittiğimde hiç memnun kalmadım sorun 1 garsonlar personeller her neyse suratlar beş karış nayif bir davranışta göremedim anlarım bi tanesi olur kötü günüdür ama tümü öyleydi en azından benimle muhattap olan 3 tanesi bi tanesi kendi kıyafetini giymişti muhtemelen sorumlu vs ama hiç beğenmedim dikkate alınması gereken bir durum 2 ye geliyim paperalla soslu tavuk yedim o kadar tuzluydu ki yanında patates kavurma vardı o da o kadar eziliyor bir de sebze haşlama o da suya atılmış çıkmış tat tuz 0 dı. Ayrıca ödediğim ücretten bu tatminsizliğimden dolayı hiç memnun kalmadım . E sende iyi olunca yorum yazma kötüyü yaz diye düşündüğünüz duyar gibiyim daha önceleri çok daha fazla memnun kaldım evet ama şuan durum bu şekilde ama yine de hamburgerlerin fiyatları gereksiz fazla çoğu şeyin fiyatı öyle ve zaten ne yiyorsanız yarısı emin olun ki mekanda oturma parası diğer yarısı servis vs şef vs ürün ücreti ayrıca içeceklerine lafım yok onda sıkıntı yok ama genel olarak güzel bi akşam için no denemek için yes diyorum şansınıza gibi biraz 👋🏼

2024:01:06 22:34:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:30–01:00
  • Salı 11:30–01:00
  • Çarşamba 11:30–01:00
  • Perşembe 11:30–01:00
  • Cuma 11:30–01:00
  • Cumartesi 11:30–01:00
  • Pazar 11:30–01:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı