Süha’nın Kuzinesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Süha'nın Kuzinesi - Aydın

Süha'nın Kuzinesi, Aydın şehrinde lezzetli ve sağlıklı yemekler sunan bir restorandır. İşletme, yöresel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfağından da seçenekler sunmaktadır. Misafirlerine ev yapımı lezzetler sunan işletme, kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlamaktadır.

Tarihçe

Süha'nın Kuzinesi, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yılların verdiği deneyimle, lezzetli yemeklerini misafirlerine sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Süha'nın Kuzinesi, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan çeşitli seçenekler ile her bütçeye hitap etmektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Aileler
  • Arkadaş grupları
  • Çiftler

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Taze ve organik malzemeler kullanılması
  • Ev yapımı lezzetler
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Geniş ve zengin menü seçenekleri
Süha'nın Kuzinesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ve lezzetli yemeklerin yanı sıra, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Ayrıca, taze ve organik malzemeler kullanarak sağlıklı beslenmeyi ön planda tutmaktadır. Profesyonel ve güler yüzlü personeli ile misafirlerine keyifli bir yemek deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Süha’nın Kuzinesi Yorumlar - 1

user166109

Aydın Süha'nın Kuzinesi Restoran, lezzetli yemekleri ve şık atmosferiyle beni oldukça etkiledi. Özellikle deniz ürünleri konusunda çok başarılılar. Servis hızı da oldukça iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da aldığınız hizmete değiyor. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

12 Mayıs 2024
Tamer Ağaoğlu

Tamer Ağaoğlu

Güleryüzlü ve samimi işletme sahibi, yemekler çok lezzetliydi biz güveç, kadın budu köfte ve zeytinyağlı lahana sarması aldık. Güveçte is tadı vardı ve son zamanlarda yediğim en güzel yemekti diyebilirim.

2023:10:14 14:56:57
shamanist34

shamanist34

Bende burada yapılan yorumlara istinaden gittim, içeri girdiğimde lokanta bomboştu çıksam mı diye düşündüm ama yemeklerin konduğu tezgahı görünce kaldım. Ben kellepaça ayak karışık çorba içtim biraz üşütmüş gibiydim ilaç gibi geldi 60 tl ödedim tanesi bol lezzeti güzeldi tuzu yerindeydi özellikle tuza dikkat ediyorsanız. İşletmeye tek önerim çok güzel masalarınız sandalyeleriniz var o tuğla duvarlarınız ne güzel ama o tablolar nedir? Büyük grinin yine bir gideri var ama gerisi çöp... Sanatla uğraşan biri olarak diyorum işletmenin şıklığını bitirmiş. Gidin tavsiye ederim ot kavurması bile var yoğurtla servis ediyorlarmış yumurta kırsalar yiyecektim 😉.

2023:04:18 16:04:08
Gonca Ozel

Gonca Ozel

Harika lezzetler, müthiş ayak paça çorbası, Süha bey çok kibar ve ilgili. Aydın da lokanta arıyorsanız kesinlikle deneyin!

2024:01:20 13:39:20
A Aks

A Aks

Yemekler çok lezzetliydi. Sarma porsiyonu bol geldi ve kavurması yumuşacıktı. Elemanlar güler yüzlü ve kibar. Teşekkürler

2022:05:25 18:29:39
Fatih Turkmen

Fatih Turkmen

Dün bu restorana gittik ailece 6 kişi. Yemek kalitesi çok kötüydü (evet yemek ardından karin ağrısı şikâyetlerimiz başladı). 1200 liraya yakın ödeme yaptık ve şimdiye kadar disarida yemek konusundaki en kötü tecrübelerimden bir tanesi oldu.

2023:08:18 07:25:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı