Konya Sefası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Aydın Konya Sefası

Konya Sefası, Aydın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. 1990 yılında açılan işletme, geleneksel Konya mutfağının en lezzetli yemeklerini sunmaktadır. Misafirlerine ev yapımı lezzetler sunan Konya Sefası, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlamaktadır.

Fiyat politikası olarak, Konya Sefası uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunan işletme, misafirlerine doyurucu ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geleneksel Konya mutfağının en lezzetli yemekleri
  • Kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Uygun fiyat politikası
  • Misafirperver ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Konya Sefası'nı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel lezzetleri deneyimlemek, kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan yemeklerin tadını çıkarmak ve uygun fiyatlarla doyurucu bir öğün geçirmek için Konya Sefası sizleri bekliyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Konya Sefası Yorumlar - 1

user166065

Aydın Konya Sefası Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

11 Mayıs 2024
Ekrem ULU

Ekrem ULU

Bıçak arası yanık ve domates doldurulmuş geldi, Adana dürümün eti leş gibi kokuyordu, sözde kuyruk yağı ile yapmışlar, tek kelime berbat, ödenen para haram olsun!

2023:10:02 16:56:10
ayhan kaya

ayhan kaya

İki lahmacun az işkembe ve 1 tane salata istedik lahmacun 50 TL . Ortaya getirdikleri çiğ köfte kötü. Lahmacun lar kötü. Eti nasıl birşey anlayamadım açıkçası üç harfli marketlerden alınmış kıyma gibiydi. İşkembe gerçekten çok kötü bir daha gelmem. Sadece sunumları idare eder. Ama o da lezzet katmiyor maalesef.Çoban Salata 60 TL . Az işkembe 45 TL. Ben ayvalikta çok iyi bir mekanda çok iyi bir çorbaya ki yanında nda salatası ve tostu ile beraber 40 TL ödedim. Ancak burası tam bir para tuzağı. Bu kadar lezzetsiz yemeklere bu ücret çok yüksek. Lahmacun lar özellikle etli ekmek gibiydi. Antep veya Urfa tarzı lahmacun arayanlara tavsiye etmem. Sonuçta lahmacunun da bir usulü var yani.Ayrıca hesabı öderken fırın tarafında çalışan ustaları gözlemleme fırsatım oldu. Çok genç olduklarını ve hijyene önem vermediklerini gördüm. Sonuç olarak 1 yıldız bile fazla aslinda.

2023:05:20 05:04:37
Ali Öz

Ali Öz

Etli ekmek için geldim ve begendim. Servis çalışanları ilgili güler yüzlü, Konya da hissettim kendimi. Fiyatlar etli ekmeğe göre normal, kürekte sunum güzel, siparişten önce ikram ve yemekten sonra çay ikramı hatta iki çay getirdiler, teşekkürler.

2024:01:25 14:46:59
Kutluay Taştan

Kutluay Taştan

O kadar lezzetliydi ki her şey yemekten kendimi alıkoyamadım, özellikle Safter beyin hoş sohbeti ve güler yüzü içinde ayrıca teşekkür ederim. Aydın’ın en iyisi…

2023:12:21 10:50:08
Esra DUYGU ÇAL

Esra DUYGU ÇAL

Etli ekmek ve bıçak arası sipariş verdik. İkisi de hamuru çok ince yer yer kuru ve yanık vardı. Doyduk mu? Doyduk. Ama daha iyisi var mı? Evet kesinlikle kat kat iyisi var!!!

2023:10:25 18:07:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı