Dede Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Dede Lokantası Aydın

Dede Lokantası, Aydın şehrinde yer alan geleneksel bir Türk lokantasıdır. 1990 yılında açılan lokanta, uzun yıllardır lezzetli ve sağlıklı yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Dede Lokantası, Aydın'ın en eski ve köklü lokantalarından biridir. 30 yılı aşkın bir süredir aynı lezzet ve kalite anlayışıyla hizmet vermektedir. Lokanta, geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Dede Lokantası, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Menüdeki fiyatlar, lezzet ve kalite dengesi gözetilerek belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağından lezzetler
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Uygun fiyatlar
  • Temiz ve hijyenik ortam
Dede Lokantası, Aydın şehrinde geleneksel Türk lezzetlerini arayan herkes için ideal bir tercihtir. Uzun yıllardır aynı lezzet ve kalite standartlarını koruyan lokanta, misafirlerine evlerindeki gibi rahat ve sıcak bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Dede Lokantası Yorumlar - 1

user166045

Aydın Dede Lokantası Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

11 Mayıs 2024
Sevil Cin

Sevil Cin

Yollarım lokantası biraz kalabalık bir ortam her çeşit yemek var İskender’i güzel tavsiye ederim denemenizi ayrıca keşkeği de çok güzel sadece yemek sonrası istediğimiz çay bayağı geç geldi eee ne demirler her güzelin bir kusuru olurmuş

2023:09:02 18:56:58
M. Efe Ates

M. Efe Ates

Köklü bir lokanta. Hizmet kalitesi çok yüksek. Garsonlar sağolsunlar çok ilgiliydiler. Epey çeşit söyledik. Arnavut ciğeri kuruydu, kızartma pek iyi değildi. Keşkek ve nohut ise son derece lezizdi, keza izmir köfte de... Fiyatlar ise biraz yüksek.

2023:04:08 20:43:23
Hülya

Hülya

2 kere gittim ama hiç fotoğraf çekmemişim bu da benim ayıbım olsun 😅 İlk gittiğimde öneri üzerine mercimek ve Hasanpaşa Köftesi, 2.kez gittiğimde mercimek ve patates köfte yedim. Çorba kesinlikle çok başarılıydı eğer siz de benim gibi süzme mercimek insanıysanız denemelisiniz. Hasanpaşa Köftesini ilk kez yedim ve bayıldığımı söyleyebilirim. Patates köfte yemeği çok yağlı ve ağır gelmişti tekrardan Hasanpaşa söylemediğim için bir tık pişman oldum. Genel olarak servisi, ilgisi muazzam bi yer. Gerçekten o esnaf hissiyatını yaşıyorsunuz. Yemek için mekan arıyorsanız Dede Lokantası doğru adres olacaktır. Hem lezzetli hem uygun.

2023:12:18 08:47:14
Enes Gündem

Enes Gündem

Genel olarak yiyecekler güzel, lezzetli ilgi alaka gayet güzel. Fiyatlar ortalamanın bir tık üzerinde gibi ama lezzet ve hizmete göre gayet iyi

2024:01:21 22:00:39
Serkan Özdemir

Serkan Özdemir

Esnaf lokantası. Sulu yemekleri var ama akşam saatlerinde çoğu bitmiş oluyor. Kelle paça çorbası lezzetli değil ve de eti çok az. Iskenderi de çok yavan, çoğu kişi İskenderini methetmis ama ben lezzetli bulmadım. Servis hızı yavas, garsonlarin maskeleri yok yada çenelerinde. Ortaya salata ve istendiginde acı biber ikram olarak getirilmekte. Sanirim kuru fasulye ve pilavı güzel çünkü çoğu insanın tercihi kuru fasulye ve pilavdı gözlemlediğim kadarıyla. Fiyat olarak 35 TL iskender. 20 TL kelle paça.

2021:11:21 12:44:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–23:00
  • Pazar 10:00–23:00

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı