Marilyn’s Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Marilyn's Restaurant Aydın

Marilyn's Restaurant, Aydın şehrinde yer alan bir restorandır. 1998 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli ve sağlıklı yemekler sunmaktadır.

Tarihçe

Marilyn's Restaurant, Aydın'ın en köklü restoranlarından biridir. 1998 yılında açılan işletme, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Marilyn's Restaurant, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve sağlıklı yemekler
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Şık ve konforlu atmosfer
Marilyn's Restaurant, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla Aydın'da tercih edilen bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmak için her zaman en iyisini hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Marilyn’s Restaurant Yorumlar - 1

user165946

Aydın Marilyn's Restaurant Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Atmosfer de çok hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

11 Mayıs 2024
Meri Altun

Meri Altun

Aydın’a geldiğimizde ilk defa uğradık mekanın olduğu cadde oldukça yoğun ve güzel . Mekan oldukça sade ve güzeldi yemek çeşiti çok fazla sadece türk kahvesi varmış başka kahve çeşiti olmaması bizi üzdü

2023:08:19 21:03:14
Nilsu D

Nilsu D

Hizmet ve yemekler çok güzeldi. Sakin ve temiz bir işletme. Çok sağolsunlar güzel ilgilendiler, Klasik ve vejetaryen pizza burger söyledik yorumlar üzerine, çok ağır olmasın diye salata rica ettik kırmadılar bizi ekleme yaptılar. Şiddetle tavsiye ederim.

2023:06:30 17:50:32
samet akan

samet akan

Aydın'da başka sushi yapan bir yer bulamadık buraya geldik. Tek olması ve Aydın olmasindan dolayı iyi bir sushi beklemezdim, den mek istedim. Nigiri aldım, 6 adedi 62₺. Lezzetli, taze ve beklentimin üzerindeydi. Ancak pirinçleri olması gerekenden büyük, sanırım uygun princ kullanılmıyor olabilir. Ayrıca Soho special burger yedim. Normalde az tuzlu severim ama bu fazlasıyla tuzsuz geldi bana. Etinde açık bir lezzet alamadım. Hamburger ekmeği de taze değildi. Bu fiyata bu hamburger bence gereksiz: 56₺. Aydın'da çok daha lezzetli ve neredeyse yarı fiyatına hamburger yedim. Bir kez daha burada hamburger yemem. Arkadaşım Akdeniz pizza yedi, ben de bir dilim aldım. Hamuru gerçekten güzel. Aydın'daki en iyi pizza hamuru. Ama Akdeniz pizzanın içeriği benim damak tadına uygun olmadığı icin pek değerlendirmem doğru olmaz. Mekanda sade bir tasarım hakim. Çalan müzikler, ben oradayken, yabancı güncel poptu ve çok beğendim. Akşam saatlerinde aşırı kalabalık değildi, yari yarıya doluydu.Ekleme: 9 ay sonra tekrar geldim. Fiyatlar 2 katına çıkmış. Lezzetler hala iyi. Aydın'da gelinebilecek niş mekanlardan biri. Tavsiye etmeye devam ediyorum:)

2022:08:26 11:49:22
Simbelmynë

Simbelmynë

Kapalı hamburgeri güzeldi fakat tonkotsu ramen orijinaliyle alakasız ve çok tuzluydu. Yemek seçeneklerinin geniş olmasını çok beğendim ama burada etnik yemeği tavsiye etmem.

2023:08:23 18:24:30
Fatih Soygazi -Tekbacak-

Fatih Soygazi -Tekbacak-

Öncelikle burayı çok tavsiye ederim hiç gelmeyenler için. Buraya geldiğinizde menünüze çok dikkatli bakın. Menünün bir bölgesinde çocuklara özel yazıyor. Çocukları bile düşünmüşler. Ben bir çocuk burgeri yedim. Aman Allahım bu ne kadar güzel dedim içimden. Yani çocuklar için çocuk burger tavsiye ederim. Yetişkinler için de smoke pizza burger tavsiye ederim. Çünkü annem ve babam smoke pizza burger yedi ve çok güzel olduğunu söylediler. Bu yüzden çocuklar için çocuk burger yetişkinler için de smoke pizza burger tavsiye ederim. Alya yazdı.

2023:12:18 17:50:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı