Tarihi Sarıoğlu Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Tarihi Sarıoğlu Lokantası

Tarihi Sarıoğlu Lokantası, Aydın şehrinde bulunan ve geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunan bir lokantadır. İşletme, 1975 yılında Sarıoğlu ailesi tarafından kurulmuştur ve o günden beri kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Sarıoğlu Lokantası, her bütçeye hitap eden lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde Aydın yöresine özgü yemeklerin yanı sıra Türk mutfağının klasik lezzetlerini de bulabilirsiniz.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Makul fiyat politikası
  • Şık ve konforlu atmosfer
Tarihi Sarıoğlu Lokantası, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla Aydın şehrinde tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin ilgisini çeken bu lokantada, Türk mutfağının en özel tatlarını deneyebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Tarihi Sarıoğlu Lokantası Yorumlar - 1

user165942

Aydın'ın en eski ve en lezzetli restoranlarından biri olan Sarıoğlu Lokantası'nda harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi, özellikle et yemekleri muhteşemdi. Servis hızlı ve güleryüzlüydü. Atmosfer ise çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Mayıs 2024
Nihat Berkay GÜR

Nihat Berkay GÜR

Yemekler lezzetli, personel güler yüzlü ve alakadar.Mekan ter temiz ve ferah.Hızlı hizmet veriyorlar, yolum bir daha düşerse uğrarım, yolu düşene tavsiye ederim.

2023:10:27 14:37:38
Halit TAŞCAN

Halit TAŞCAN

Yemekler güzel. Porsiyonlar büyük. Kuzu tandır bir tık fazla yağlı. Kabak tatlısı aşırı şerbetli. Konum iyi. Servis hızlı.

2023:11:16 11:50:47
Gülçin Gökova (BlueArrows)

Gülçin Gökova (BlueArrows)

İzmir den Aydın a geldiğim de bir türlü ziyaret etmek kısmet olmuyordu.Bu sefer Tarihi Sarıoğlu Lokantasını ziyaret etme fırsatını yakaladım. Lokanta merkeze yakın Denizli Bulvarı üzerinde ve Aydın Tekstil Parkın karşısında , adresi bulmak zor değil.İçeri adımımı atar atmaz beni Aydın usulü tahinli cevizli Kabak tatlısı karşıladı😍 hem de kirece yatırılmış ışıl ışıl ..Hemen yemek standına yöneldim geleneksel ev yemeklerinden Sıkma(Aydın Usulü Yuvalama) ve Keşkek le göz göze geldim🤩 ..yanına bir de Aydın ın meşhur Çöp Şiş'ini ve köftesini, köpüklü yayık Ayranını söylememek olmazdı.Çöp Şiş ile köftenin yanına verilen bulgur pilavı ile baharatlar efsane güzeldi.. Genel olarak Aydın'a özgü hangi yemeği arıyorsanız bulabileceğiniz bir lokanta...Ben buradan olmaktan keyif aldım. Hatta lokantadan ayrılırken bir yarım kg. daha tahinli cevizli Kabak tatlısı alıp , İzmir e götürdüm.. 1hafta boyunca Afiyetle türk kahvesiyle tükettik🤭😃 bayıldık bayıldık👍🏻💯

2022:10:23 12:37:44
faruk kartal

faruk kartal

Porsiyonlar küçük, şişçi diye geliyorsun şiş yok. Masalardan temizliği çok geç yapılıyor. Lezzet olarak köfte,şiş kuzu normal. Fiyat performans idare eder.

2023:12:02 17:17:16
Koray

Koray

Tencere yemekleri ağırlıklı bir yemek listesi var. Cacık, yoğurt, patlican kebabi, köfte, pilav, 2 mercimek çorbası ve püreye 276 TL ödedik. Çorbanın biraz kıvamı cıvık geldi. Yemekler tuzsuz geldi bize. Bunların dışında yemekleri beğendik. Masa temizliğine biraz dikkat edilse iyi olur. Hesabı çok bekledik . Park yeri mevcut.

2022:08:10 18:19:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–22:00
  • Salı 07:30–22:00
  • Çarşamba 07:30–22:00
  • Perşembe 07:30–22:00
  • Cuma 07:30–22:00
  • Cumartesi 07:30–22:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı