AYDIN ET&BALIK RESTAURANT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Aydın Aydın Et&Balık Restaurant

Aydın Aydın Et&Balık Restaurant, Aydın şehrinde lezzetli et ve balık yemekleri sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine kaliteli ve taze ürünlerle hazırlanan zengin bir menü sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Aydın Et&Balık Restaurant, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Aydın şehrinde lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir. Deneyimli şefler tarafından hazırlanan yemekler, misafirler tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Fiyat Politikası

Aydın Aydın Et&Balık Restaurant, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüdeki fiyatlar, lezzetli yemekleri deneyimlemek isteyen herkesin bütçesine uygun şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Aydın Aydın Et&Balık Restaurant, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir yeme deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, her zevke hitap eden lezzetlerle misafirlerini ağırlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler AYDIN ET&BALIK RESTAURANT Yorumlar - 1

user165922

Aydın Aydın Et&Balık Restaurant oldukça lezzetli ve kaliteli bir mekandır. Et ve balık çeşitleri oldukça taze ve lezzetlidir. Ayrıca servis hızı da oldukça iyidir. Mekanın dekorasyonu da oldukça şık ve hoş bir atmosfere sahiptir. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Mayıs 2024
Müberra Barmaksız

Müberra Barmaksız

İlk defa gittiğimiz bir yerdi. Öncelikle atmosferine bayıldım çalışanlar kibar ve ilgililer. Hizmet açısından da iyiydi cuma akşamı gittiğimiz için biraz kalabalıktı. Yiyecek olarak soslu antrikot ve kuzu şiş söyledik kuzu şiş efsaneydi ancak soslu antrikotu çok beğenemedim çiğ ve kuru geldi 1 yıldızı da oradan kırdım içecek olarak şarap tercih ettik bizimle ilgilenen beyefendinin önerisini tercih ettik sanırım şişesi 2000 TL olması lazım mezeler çok güzeldi ben özellikle ekşili mantarı çok sevdim fiyatlar orta seviyede uygundu.

2023:11:26 20:00:43
Nurany

Nurany

Ortam harika.. müzik tercihleri mükemmel.. mezeler, salatalar çok taze.. balık çok iyi pişmiş.. sunumlar çok özenli.. çalışanlar samimi, güleryüzlü..

2023:07:05 18:36:15
MURAT DINCEL

MURAT DINCEL

Bir Aydınlı olarak İstanbul'dan gelip burayı görünce çok memnun oldum. Mekan çok güzel bir konuma sahip. Aydınlılar bilir Aydın sıcaktır. Burası harika bir havaya sahip. Müzikler Türkçe ve yabancı karışık çalıyor ama çok kaliteli müzikler. Candan Erçetin'den Charles Aznavour'a kadar geniş bir yelpaze. Yemekler hem lezzetli hem de sunumu güzel. Personel kibar. Fiyatlar bu mekana göre uygun.

2022:07:12 05:22:08
Fatma B

Fatma B

07.10.2023 tarihinde yediğim akşam yemeğinden sonra gıda zehirlenmesi geçirdim. Elimde tahlillerim mevcut. Ayrıca şirketimizin yapmış olduğu %10 luk indirim anlaşmasını ısrarla %5 olduğunu idda ettiler son zamanlardaki artışlar nedeniyle diye sebep sunarak. Çok kötü bir deneyimdi benim için.

2023:10:10 06:14:30
S. Busra ALKAN

S. Busra ALKAN

Servis kötü, pek adap bilinmiyor. Et restoranı yazan bir restoranda çöp şiş var deyip kuzu şişten derme çatma önümüze ikişer şiş koydular ayrıca çöp şiş değil dana bonfilenin şişe takılmış değişim bir versiyonu yanında soğuk ve ne olduğunu anlamadığımız bişeylerle hani çöpşiş olmadığını söyleseler bilsek bonfileli bütün isteriz ne yediğimizi biliriz . Yediğimiz den de keyif alırız. Tamamen hayal kırıklığı açız buradan başka bir yere yemeğe gideceğiz . Bütün bunlara karşılık haketmeyeceği derecede pahalı bir hesap ödedik! . Bu restorana gidip de verilen paraya değmez. Paranıza yazık.

2023:10:05 15:58:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 16:00–01:00
  • Salı 16:00–01:00
  • Çarşamba 16:00–01:00
  • Perşembe 16:00–01:00
  • Cuma 16:00–01:00
  • Cumartesi 16:00–01:00
  • Pazar 16:00–01:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı