PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi

PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi, Aydın şehrinde hizmet veren bir kargo şirketidir. Şehir içi ve şehirlerarası kargo gönderimlerinde müşterilerine hızlı ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi, PTT'nin geniş ağından faydalanarak 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde teknolojik altyapısını güçlendiren şirket, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi, gönderinin ağırlığına ve boyutuna göre değişen uygun fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca, kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı gönderim seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir kargo hizmeti
  • Geniş dağıtım ağıyla şehir içi ve şehirlerarası gönderim imkanı
  • Teknolojik altyapı sayesinde gönderi takip imkanı
PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi, müşterilerine sunduğu hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmetlerle tercih edilmesi gereken bir kargo şirketidir. Profesyonel ekibi ve geniş dağıtım ağıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi Yorumlar - 1

user165752

Aydın PTT Kargo Aydın Dağıtım ve Toplama Merkezi Posta Ofisi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Paketlerim her zaman zamanında ve sağlam bir şekilde teslim ediliyor. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımseverler. Ancak bazen yoğunluktan dolayı teslimat süreleri biraz uzayabiliyor. Genel olarak memnunum. Puan : 4

11 Mayıs 2024
N. Kara

N. Kara

Yurtdışından 2 gün içinde Türkiye ye gelip gümrükten geçen 2 gün sonra Aydın dağıtım merkezi de olup, 8 günden beri Aydın dağıtım merkezinde tekrar gümrükten geçirilecek denilerek bekletilen kolimin ne olduğu meçhul. PTT takip en son bilgi girişi 09 Ocak. O tarihten bu yana kargo bilgi girişi yok. Ciddiyet bu mu? Vatandaşa verdiğiniz kıymet bu mu? Devlet size hizmet veresiniz diye maaş ödüyor. Ayıptır.!

2024:01:16 08:22:04
Josefstone52

Josefstone52

Aydın'da yaşayan insanlara sesleniyorum yurtdışından gönderi alacaksanız alternatif yollar arayınız, PTT aracılığıyla teslim alacağınız özenle hazirlanmis kargolarınızı ateşe atarsiniz aksi halde, zira bu dağıtım merkezi adı altındaki amatör, liyakatsiz, umursamaz oluşumun elinden geçiyor. Paketiniz gümrükten sorunsuz geçse de buradaki art niyetli insanlar paketinizi açar ozel eşyalarınızı kurcalar içinden istediğini alır ve gümrük müdürlüğünün el koyduğunu söylerler, sizi ürünleri gümrüğe terk etmek zorunda bırakırlar. Gonderici ülkeye göre muamele uygularlar, Gönderiniz ile ilgili herhangi bir sorunda ise gecmiş olsun, üşengeç p.polarindan dolayı kargonuzu günlerce haftalarca depoda bekletirler ve haberiniz olmaz. Burada çalışıp görevlerini kötüye kullanan kamu personelleri devletimiz tarafindan acilen denetlenmeli ve gerekli aksiyonlar alınmalıdır. Durum Kontrolden çıkmış vaziyettedir.

2023:12:21 22:03:44
Cross Chara

Cross Chara

Bugune kadar bu ikinci yasadigim vaka evde olmama ragmen telefonla arama veya zile basma yok, sanirim yine TUBITAK uzerinden sikayet dilekcesi yazacagim. merkezi ariyorsunuz telefona bakan yok sabahtan beri dahili numarasi 61 i tuslayip birinin telefona bakmasi icin bos bos bekliyorum ptt kargonun daha once ki hizmetini ariyoruz

2023:12:06 11:28:04
Doa K

Doa K

Kurye beni telefonumdan aradı açtığımda yanlış oldu diyerek kapattı. Tekrar aradığımda açmadı. Evde olmama rağmen evde değildi diye girmiş sisteme. Çok komiksiniz. Tenezzül edip kata bile çıkmıyorsunuz asansöre koyup gönderiyorsunuz artık biz gidip alıcaz demek ki. Bu ülkede hiçbir insan iş tanımında yer alan görevleri yapmak istemiyor sadece maaş almak istiyor.

2023:09:09 13:48:32
Muhammed Volkan Arslan

Muhammed Volkan Arslan

3 gündür kargom Aydın dağıtım ve toplama merkezinden, Nazilli PTT şubesine gelemedi, arıyorum cevap veren yok, bakalım daha kaç gün sonra gelecek, işinizi düzgün yapmaya gayret edin

2023:12:23 09:25:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı