Aydın Emniyet Md.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Emniyet Md.

Aydın Emniyet Md., Aydın şehrinde bulunan bir emniyet müdürlüğüdür. Şehirdeki güvenliği sağlamak, suçları önlemek ve suçluları yakalamak gibi görevleri yerine getirmektedir. Ayrıca trafik denetimleri, olaylara müdahale ve vatandaşların güvenliğini sağlamak da bu kurumun sorumlulukları arasındadır.

Tarihçe

Aydın Emniyet Md., Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana şehirde hizmet vermektedir. Kurum, zaman içinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak güvenlik hizmetlerini sürekli olarak geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

Aydın Emniyet Md.'nin hizmetleri ücretsizdir. Vatandaşlar, güvenlik konularında herhangi bir ücret ödemeden bu kurumdan destek alabilirler.

Önemli Özellikler

  • Güvenlik hizmetleri
  • Trafik denetimleri
  • Olaylara müdahale
  • Vatandaşların güvenliğini sağlama
Aydın Emniyet Md., şehirdeki güvenliği sağlamak ve vatandaşların huzur içinde yaşamasını sağlamak için 7/24 hizmet veren bir kurumdur. Profesyonel ekipleri ve teknolojik alt yapısıyla güvenilir bir hizmet sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Aydın Emniyet Md. Yorumlar - 1

user165672

Aydın Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatıyla ilgili olarak oldukça başarılı bir performans sergilemektedir. Polislerin halkla ilişkileri oldukça güçlü ve halkın güvenini kazanmış durumdadır. Ayrıca suçla mücadele konusunda da etkili çalışmalar yürütmektedirler. Toplumun huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Puan : 5

11 Mayıs 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı