Mimar Sinan Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Aydın Mimar Sinan Parkı

Mimar Sinan Parkı, Aydın şehrinde yer alan geniş ve yeşil bir parktır. Park, ziyaretçilere açık hava aktiviteleri yapma imkanı sunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da bulunmaktadır.

Tarihçe

Mimar Sinan Parkı, Aydın Belediyesi tarafından şehre yeşil alan kazandırmak amacıyla oluşturulmuştur. Park, 2005 yılında hizmete açılmıştır ve o günden bu yana şehir sakinlerinin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan olmuştur.

Fiyat Politikası

Mimar Sinan Parkı'na giriş ücretsizdir. Park içindeki aktiviteler ve hizmetler ücretli olabilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş yeşil alan
  • Çocuk oyun alanları
  • Yürüyüş yolları
  • Dinlenme alanları
Mimar Sinan Parkı, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Aileler, çocuklar, gençler ve yaşlılar parkta keyifli zaman geçirebilirler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Mimar Sinan Parkı Yorumlar - 1

user165450

Aydın Mimar Sinan Parkı oldukça güzel ve huzurlu bir park. Yeşillikler içinde yürüyüş yapmak, banklarda oturup dinlenmek çok keyifli. Çocuk oyun alanları da oldukça geniş ve güvenli. Ayrıca park içindeki tesisler de oldukça temiz ve düzenli. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

10 Mayıs 2024
H. İbrahim Seven

H. İbrahim Seven

✅️ Orta büyüklükte gelişme aşamasında yeni kurulmuş bol aktiviteli olmadan vakit geçirip dinleneceginiz piknik yapıp deliler gibi bir yandan da çocukların peşinden koşturacağınız bir park 😄✅️ Otoparkı mevcut (şükür ücretsiz) şimdilik yeterli. Wc lavabo var.✅️ Pizza hamburger yiyip birşeyler içeceğiniz cafesi, bugün itibariyle dondurma satışı biten (soğuklar gelmeden kapanması hoş değil) dondurma dükkanı, basketbol ve tenis sahası mevcut.⛔️ Çocuklar için oyun alanı biraz daha büyütülmeli parkurların yanı sıra klasik kaydırak ve salıncakta olmalı.⛔️ Ya sulama saatleri yanlış yada zemin tesvisyesi düzgün değil yer yer çamur olmuş alanlar var.

2023:10:08 20:09:20
Orhan Uyanmaz

Orhan Uyanmaz

Bölgeye katkısı güzel, Ancak özellikle akşamları aşırı kalabalık olduğundan yeterli olmuyor. Çocuk oyun alanları yetersizliği nedeniyle itiş kalkış talebi karşılamıyor. Bazı bölgeleri yeterli aydınlatma olmadığından insanlar birbirlerini göremiyor. Ara yolları estetik olsun diye Tren yolu şeklinde düşünülmüş Ancak Bizim insanımız doğru yolda Zor yürüyor, özellikle yaşlılar. Özetle sakin zamanlarda Kafa dinlemek için ideal bir yer. Ayrıca konum bilgisi Ünal özgödek bulvarında Mimar Sinan eczanesi yanı olarak işaretlenmiş ancak doğru konumu Mimar Sinan kapalı spor salonu yanında

2023:07:19 20:56:58
Ozgur Acar

Ozgur Acar

Ailece gittik ortam çok güzel, güzel tasarlanmış çok kalabalık olduğu için çocuk alanı oyuncaklar yetersiz geliyor. Cafe deki yiyecekler çok güzel ve uygun. Çalışan arkadaşlar biraz daha profesyonel olabilirler, kasiyerdeki bayan arkadaşların arkasında bi delikanlı vardı insanlarla iletişimi daha iyi olabilir. İşten geldiğiniz de ailenizle vakit geçirebilirsiniz Genel olarak iyi ..

2023:08:07 19:08:52
İsmail Emre Dağlı

İsmail Emre Dağlı

Sonunda aydına yapılan bi hizmet var ama o da çok acemice ve yetersiz. Çoğunlukla koşuya veya içindeki kütüphaneye geliyorum ama her gün her gün çimleri aşırı suluyorlar.bu yüzden hem yürüyüş yolu ıslanıyor hemde çimler çürüyor.içindeki kafe belediyeye ait olmasına rağmen sosyal tesis olmaktan çok uzak.bi tabak makarnanın fiyatı 100TL olmamalı.ayrıca kâğıt bardakta çay veriyorlar. Hizmet bakımından çok yetersiz.İçindeki kütüphanenin 24 saat açık olması çok güzel ama kütüphaneye bebek bakım odası koyan CHP’li belediyemiz koskoca binaya küçükte olsa 1 mescit eklemeyi akıl edemiyor.Uzun süre çalışmaya geldiğimde namaz molaları için en yakın camiye 15 dk yürümem gerekiyor.Ayrıca kütüphanenin içinde de küçük bir kafe var ve fiyatlar lüks cafelerden aşağı değil normal bi tatlı bile 80 TL civarı bu kadar olmaz el insaf. Siz orda kar amacı gütmeyen bi işletme olmalısınız. Özlem çercioğlu herşeyde olduğu gibi burdada işi eline yüzüne bulaştırmış. Hizmet gene sınıfta kaldı. Fakat beğendiğim yönleri 24 saat güvenliğin olması,hiç değilse aydında nefes alabilecek bi alan olması

2023:12:18 22:45:57
mesut kırmacı

mesut kırmacı

Tebrikler uzun süredir Aydın'da en iyi hizmet. Çok yoğun kullaniliyor. Yer bulmak çok sıkıntı mutlaka sayıları artmalı . Mimar Sinan parkına çalışma mekanı eklenmeli

2024:01:15 07:26:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı