Aydın Nakliyat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Aydın Nakliyat

Aydın Nakliyat, Aydın şehrinde faaliyet gösteren bir nakliyat firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde hizmet veren firma, müşterilerine güvenilir ve kaliteli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Nakliyat, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Profesyonel ekip ve geniş araç filosuyla müşterilerine güvenilir taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Aydın Nakliyat, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlandırma politikası şeffaf olup, müşterilerine en uygun fiyat teklifini sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • Güvenilir ve kaliteli hizmet
  • Şeffaf fiyat politikası
Aydın Nakliyat, müşterilerine güvenilir ve kaliteli taşımacılık hizmetleri sunarak taşınma sürecini kolaylaştırmaktadır. Profesyonel ekip ve geniş araç filosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, Aydın şehrinde tercih edilen nakliyat firmalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Aydın Nakliyat Yorumlar - 1

user165188

Aydın Aydın Nakliyat Taşıma Şirketi gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım, her şey zamanında ve düzgün bir şekilde teslim edildi. Personelleri de son derece kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Mayıs 2024
Görkem Karakaya

Görkem Karakaya

Çalışanları güler yüzlü dikkatli ve ekip olarak çalışıyorlar .

2024:01:07 10:25:22
FuLyA MeTe

FuLyA MeTe

Bu firma ile 04.03.2023 tarihinde aydin’dan Fethiyeye nakliye hizmeti almak icin bu firmayi aradim. Aydin nakliyattan Tahsin bey ve yaninda mustafa usta ile evimizdeki esyalari gormek istediler ve bize 16 bin fiyat verdiler pazarlik ile 15 bine anlastik. Bir gun once olan cuma gunu esyalarin paketleme islemlerinin yapilacagini soylediler. Persembe aksami tahsin beyi arayip yarin kac gibi geleceklerini sordugumda tahsin beyin cevabi bizim nakliye isimizi yapamayacaklari oldu. Bu arada kapora ucreti 2000 tl ödeme yapılmasina ragmen. Adamlar bizimle dalga gectiler resmen. Bizi baska bir nakliye firması olan uşaklilar nakliyata yönlendirdiler ancak esyalarimiz cok hasar gordu. Buzdolabin ayagi kirildi mobilyalar cizildi gardropu dusurduler vs . Siz siz olun sakin bu Aydin nakliyat ile özellikle çalismayin.

2023:03:19 14:36:59
mutlu kılınç

mutlu kılınç

29 Ağustos itibariyle bu firma ile evimi Manisa Alaşehir den Aydın merkeze taşıttım. Bu firma kesinlikle taşeron iş yapıyor. İlk olarak paketleme yaptıkları tüm ürünler pis ve kullanılamaz durumda. Tüm uyarılarıma rağmen özensiz çalıştılar.Mutfak masami kırdılar, ben yapmadım dediler. Çamaşır makinemi bozdular,ben yapmadım dediler. Bana zararlari 15.000 TL. Kesinlikle ev tasitmayin. Verdikleri uygun gibi görünen fiyata inanmayin.

2022:08:30 07:30:44
Reva Duzenli

Reva Duzenli

Ben hayatımda böyle bir işletmeyle karşılaşmadım. Ertesi gün için evimi taşımak için anlaştığım bu firma akşam arayıp taşıyamayacağını söyledi. Tüm koliler hazır bu nasıl mağduriyet insanlığa sığmaz yazıklar olsun….

2022:09:04 16:17:48
miko ayaz

miko ayaz

Güler yüzlü ve aşırı hızlıydı gelen abi. Baya ilgilendi. Şüphe etmeden arayabilirsiniz memnun kalma garantilidir.

2022:08:18 06:19:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı