Elitium Thermal Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Aydın Elitium Thermal Otel

Aydın Elitium Thermal Otel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir termal oteldir. Misafirlerine termal spa hizmetleri, sağlık ve wellness programları ile huzurlu bir tatil imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Elitium Thermal Otel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, modern mimarisi ve termal tesisleri ile Aydın'ın önde gelen konaklama mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik göstermektedir.
  • Termal spa hizmetleri ve wellness programları ekstra ücretlendirilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Termal suyun faydalarından yararlanabileceğiniz özel termal havuzlar
  • Sağlık ve wellness programları ile dinlenme ve yenilenme imkanı
  • Konforlu ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Aydın Elitium Thermal Otel'i tercih etmeniz için sağlık ve dinlenme odaklı bir tatil arıyorsanız, sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu bizim için ön plandadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Germencik Elitium Thermal Otel Yorumlar - 1

user164998

Aydın Elitium Thermal Otel'de geçirdiğimiz konaklama süresince harika bir deneyim yaşadık. Otelin termal olanakları çok kaliteliydi ve odalar oldukça konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Yemekler de oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir otel oldu.

10 Mayıs 2024
zubeyde aksu

zubeyde aksu

Otele gittiğimizde uzun süre bekletildik ve o arada öğle yemek saatiydi kimse bize bunu söylemedi beklerken yemek yiyebilirdik ki herşey dahil aldık. Sonrasında odaya gittiğimizde berbat bir oda karşıladı bizi. WC banyo leş gibi , musuklar rutubetten kabarmış, süpürgeliklerin arası açık ve sıvalar dökülüyor. Resepsiyona gittim odayı değiştirmeleri için fakat yardımcı olmadılar, olmadıkları gibi siz internetten almışsınız zaten gibi bir cevap verdi resepsiyondaki seher adında çalışan arkadaş, ben aynı parayı verdigimi belirttim peki yoldan geldik açız ne yiyebiliriz diye sordum ve seher hanım küçük bir ücret karşılığı tost yiyebilecegimizi belirtti herşey dahil olan bir otelde! Ben okadar otele, pansiyona gittim çadırda kaldım bukadar berbat bir otel görmedim. işletme berbat çalışanlar aynı şekilde yemekler çok kötü ertesi gün öğle yemeğinde sadece makarna yedik desem yalan soylmemis olurum.Aksam yemeği desen berbat !! Asla tavsiye etmiyorum aynı paralara çok daha kaliteli, çok daha güzel ve temiz oteller var. Kesinlikle gitmeyin!!!

2024:01:16 10:04:03
ali tezcan

ali tezcan

Biz iki günlük gittik pek keyifli değildi. Odalar bodrum katındaydı ve kolidorlar pis ve kokuyor eşyalar çok kötü durumda, komforsuz. Yemekler eh idare eder ama okadar şey yapıyorlar hepsi yenmiyor ziyan oluyor. Havuzların suyu yeşildi ve dolardan da olt katlardaydı. Hizmetler iyi ilgileniyorlar Gine. Akşamları bazı etkinlikler oluyor. Bazıları eğlenceli ama bazıları sıkıcı. Otel pek komforlu değil her yer garip kokuyor. Pek beğenmedim daha fazla para verip daha iyi bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Otel hiç de fotoğraftaki gibi değil, beğenmedim!!!!!!!!!!!!!!! 👎

2024:01:22 17:20:35
SERAP ÇINAR

SERAP ÇINAR

Öncelikle harika bir doğa içinde ve çevresi de gezilebilecek nitelikte bir otel İlk girişte kötü bir imaj çizmiyor ancak genel bir hijyen sıkıntısı var Otelin genelinde yerdeki halılar çok ama çok kirli Oda çarşaf ve havlular anlamında temiz ancak bataryalar lavabo ve küvet sıkıntılı gerçekten mutlaka elden geçmesi lazım acilen odadaki halılı bölümde kaldırılmalı ve ayrıca bizim banyo kapımızda ekstra kirliydi Yemekler otelin fiyat performansı açısından gayet iyi sabah kahvaltısında hem kahvaltılık hem sıcaklar anlamında çeşit bol öğle ve akşamda sıcak yemek ve salatalar çeşit açısından gayet yeterli ancak bardak ve çatal bıçaklarda biraz daha hijyene dikkat edilmeli Sıcak içecekte filtre kahve yok sadece çay ve neskafe Çalışanlar saygılı ve temiz çocuklar En güzel tarafı havuzlar büyüklükleri yeterli kadın bölümünde bir sıcak bir ılık havuz var ılık havuzda çocuklar için ufak bir bölüm ayrılmış karma bölümde de havuzlar çok güzel ama çocuklar için ayrılan küçük havuzda su buz gibiydi orası da ılık olsaydı süperdi Şezlonlar çok kirliydi onları temizlemekte zor olmasa gerek Bütçeyi yükseltip biraz daha üst sınıf tercih edebilecekseniz tabi ki gitmeyin ama kısıtlı bütçemiz var diye bizde tatil yapmayalımmı derseniz gidin yapın mutlaka!... Bence memnun kalırsınız Biraz daha fazla temizlik elemanı ve hijyen odaklı daha organize bir yönetim ile otel daha konforlu olabilir ve bazı yorumlarda çizdiği kötü imajdan kurtulabilir Teşekkürler

2024:01:20 17:54:16
Aykut Öz

Aykut Öz

Berbat ötesi iki gün geçirdik sağolun odalar çok pis havlular pis çarşaflar yataklar kokuyor odalara duru temiz su gelmiyor klima ısıtmıyor çeşmeler çürümüş gelelim yemeklere sabah idare eder nedeni çocuk lar için süt pankek mısır gevreği meyve suyu yok öğlen yemeği nimet bukadar rezil edilir yapmayın bari de dökülmesin çöpe akşam yemeği iyi ama çocuk büfesi var dediler şefe sordum restoran da one ya dedi 😁 buda gol oldu herkes Bi haber organizasyon sıfır termale gelince bone zorunlu dediler havuzlar küf pas içinde havlular kokuyor bide bone tak diyorlar 😁 tek iyi olan personel çocuklar elinden geleni yapmaya çalışıyorlar müdür desen herşey den Bi haber paranıza yazık yani 👎👎👎👎👎 aileme rezil olduk 10 kişi kaldık bide 👎👎👎👎

2024:01:22 16:56:32
Kadir Karademir

Kadir Karademir

Merhaba 19/01/2024 tarihi itibari ile otelde konaklamaktayız 2 aile internetten fotoğraflarına bakarak rezervasyon yaptırdık. Çalışanlardan yana sıkıntımız olmadı güler yüzlü insanlar garson şef İsmail arkadaşımız bizimle çok ilgilendi her sıkıntıda çözüm yolu buldu ona buradan teşekkür ederim. Otel konum olarak güzel yerdeÇocuklar için içecek seçenekleri artmalı buradan Hüseyin beye bu şikayeti iletelimÇalışan tüm arkadaşlara teşekkürler

2024:01:22 17:05:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Germencik 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı