Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü

Aydın şehrinde bulunan Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü, vergi hizmetleri sunan bir kuruluştur. Vergi mükelleflerine vergi ödemeleri, beyanname işlemleri ve diğer vergi ile ilgili konularda destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü, 1990 yılında kurulmuştur. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, bölgedeki vergi mükelleflerine daha iyi hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Vergi hizmetleri genellikle devlet tarafından belirlenen tarifelere göre ücretlendirilir. Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü de bu tarifelere uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Vergi konularında uzman personel
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Mükelleflere danışmanlık ve rehberlik
Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü, profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi şekilde destek olmayı amaçlamaktadır. Vergi konularında yaşanan sorunları çözmek ve mükelleflere rehberlik etmek için her zaman yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü Yorumlar - 1

user164812

Aydın Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü Yerel Hükümet Ofisi oldukça düzenli ve işlerini hızlı bir şekilde halleden bir kurum. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımseverler. Vergi işlemlerimde her zaman sorunsuz bir şekilde yardımcı oldular. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kurum.

9 Mayıs 2024
Esra İPEK

Esra İPEK

Para yatırma durumunda iş bankasının geçmediğini ve nakit olarak ödeme yapılacağını söylediler. Yakınlarda ise ilginç bir şekilde bankamatik yok. En azından koskoca maliye binasının yanına tüm atmlerin olduğu bir yer yapilabilir. Bu durum dışında çalışanlar gayet sakin ancak bir tık yavaş çalışıyorlar. Bakıldığında yoğun bir dönemde gitmedim. Ancak hiçbir devlet dairesi bu konuda şaşırtmıyor atmosferi gereği bu şekilde oluyor olabilir. Onun dışında çalışan memurlarin yönlendirmeleri gayet nezaketli ve güler yüzlü idi.

2023:08:15 22:59:36
Zeki Deniz

Zeki Deniz

Borcumu ödeyeli 2 aydan fazla oldu motorumun üstünde icra var hala kaldırılmadi aradım telefonlarına ulaşılamıyor böyle bir çalışma şekli yok

2022:10:21 09:27:19
Melis Tunç

Melis Tunç

2 gun boyunca ariyorum nedense hep mesgul deniyor mesgul musunuz yoksa keyfinizden mi acmiyorsunuz belli degil nir vergi dairesi nasil 2 gun boyunca mesgul olabilir nedense baska vergi dairelerini arayinca ulsabiliyorum islemi siz yapmis olmasaniz hayatta ugrasilmayacak calisanlarsiniz

2022:07:20 11:27:48
emra

emra

Telefonlara bakılmıyor. Vatandaş sizlere nasıl ulaşacak acaba ......

2022:07:20 12:11:22
harun altıntaş

harun altıntaş

YAKLAŞIK 45 DAKİKA SÜREKLİ ARAMA YAPTIM.HİÇ BİR BİRİM TELEFONA CEVAP VERMİYOR.

2022:07:01 13:06:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı