Umut Halı Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Umut Halı Yıkama Aydın

Umut Halı Yıkama, Aydın şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren Umut Halı Yıkama, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Umut Halı Yıkama, 2010 yılında Aydın'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletme, sektörde güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Umut Halı Yıkama, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikası, halının boyutu ve türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı fiyat bilgisi almak için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve hijyenik temizlik
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
Umut Halı Yıkama, halılarınızı güvenle teslim edebileceğiniz, kaliteli ve profesyonel hizmet sunan bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Umut Halı Yıkama, halılarınızı ilk günkü gibi temiz ve hijyenik bir şekilde size geri teslim edecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Umut Halı Yıkama Yorumlar - 1

user164522

Aydın Umut Halı Yıkama Çamaşırhane oldukça temiz ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımı buraya götürdüğümde her zaman tertemiz ve mis gibi kokuyorlar. Ayrıca çalışanlar da son derece ilgili ve profesyonel. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mayıs 2024
Sıla Kaya

Sıla Kaya

Umut halı halımın lekelerinin geçmediğini söylerek 2. İşlemi yapacağını söyledi demekki diğer halı yıkama bunu yapmamıştı.Halımı kurtardınız tertemiz geldi teşekkürler .(İzmirde 5 yıl boyunca aynı yere verdiğim yıkamacı Aydına taşındığımda son kez vermiştim ve rengi bozularak geldi. Aydına gelince x bir firmaya verdik halı aynı şekilde geldi.Görenler kirli diyordu. Yıkamaya vermeme rağmen pişman olmuştum Umut halı halımı tertemiz yapmış)

2023:12:26 12:43:03
Meryem Göce

Meryem Göce

Halılarımdan birine saç boyası diğerine kedilerimin dışkısı bulaşmıştı çok güzel temizlenmis leke kalmamış elinize sağlık çok da nazik ve teslimat konusunda yardımcı oldular. Tek sorun M2 limiti maalesef. Toplam 6 M2 halım olmasına rağmen minimum 10 M2 limiti olduğu icin 4 M2 kare için boşuna para vermiş oluyorsunuz ama maliyetleri sebebiyle bu limit olduğunu düşünüyorum 🤷🏻‍♀️ teşekkür ederim

2023:02:21 16:54:04
Sibel Ozzeybek

Sibel Ozzeybek

Halılarımı bu akşam teslim aldım okadar güzel yıkanmış ki tertemiz mis gibi kokuyordu ,elinize emeginize sağlık Aydın'a yeni taşındık bundan böyle halıda tek adresimiz sizsiniz .( Özellikle fotodaki halıma kahve döküldü kendim temizlemek isterken komple leke çoğaldı beyaz halım krem renge dönmüştü sayenizde ilk günkü haline dönmüş)çok teşekkür ederim

2023:10:17 16:40:24
SEViL OZCAN

SEViL OZCAN

ilk seferde yün/pamuk yorganlarımı yıkattım sıcak su ile yıkamaya kalkmışlar hem küçülmüş hem çitişmiş taş gibi olmuş hata olabilir ama verirken söylersin böyle oldu diye hiç söylemeden gece getirip koşarak gittiler.geçen hafta tekrar halılarımızı verdik, küçük yollukları yıkamışlar ama tam kurutmadan poşetleyip getirdiler eğer açıp bakmasaydım küfleneceklerdi. Büyük halıyı temiz görüp hiç yıkamamışlar 300 TL den fazla para aldılar kesinlikle tavsiye etmiyorum.Yorumuma yanıt olarak farklı bir yerde yaptırmışsınız hakkımıza girmeyin diye cevap verilmiş. Bahsettiğim yer " Aydın/Efeler, Umut halı yıkama" şeklinde net yorum yapayım kimse tedirgin olmasın.

2023:06:13 13:46:52
Sercan Küçük

Sercan Küçük

Oldukça profesyonel çalışıyorlar. Halıları teslim aldıktan sonra metrekare, fiyat bilgisi ve teslim tarihini mesaj atıyorlar. Halılar geldiğinde gayet temizdi. Kokusu falan da güzeldi. Ben memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim 👍

2022:10:26 08:13:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı