Avukat Arabulucu Samet Akay – Aydın Avukat║Ceza Avukatı┋Boşanma Avukatı┋İcra Avukatı┋İş Avukatı┋Miras Avukatı┋Kira Avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Aydın Avukat Arabulucu Samet Akay

Aydın Avukat Arabulucu Samet Akay, Aydın şehrinde hizmet veren bir avukatlık bürosudur. Samet Akay, ceza avukatlığı, boşanma avukatlığı, icra avukatlığı, iş avukatlığı, miras avukatlığı ve kira avukatlığı gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Samet Akay, uzun yıllardır hukuk alanında çalışmaktadır ve Aydın şehrinde saygın bir avukat olarak tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve karmaşıklığına göre değişmektedir.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli avukatlarla çalışma imkanı.
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma kabiliyeti.
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı.
Avukat Arabulucu Samet Akay, hukuki sorunlarınızda size en iyi hizmeti sunmak için burada. Profesyonel ve güvenilir bir hukuk desteği almak istiyorsanız tercihinizi bizden yana kullanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Avukat Arabulucu Samet Akay – Aydın Avukat║Ceza Avukatı┋Boşanma Avukatı┋İcra Avukatı┋İş Avukatı┋Miras Avukatı┋Kira Avukatı Yorumlar - 1

user164508

Samet Akay, Aydın'da hizmet veren deneyimli bir avukattır. Kendisi ceza, boşanma, icra, iş, miras ve kira gibi farklı hukuk alanlarında uzmanlaşmıştır. Müvekkillerine karşı profesyonel ve etkili bir şekilde hizmet verdiği bilinmektedir. Samet Akay'ın hukuki konulardaki bilgi birikimi ve tecrübesi sayesinde müvekkillerine en iyi şekilde destek olmaktadır. Kendisine başvurduğunuzda güvenilir bir hukuki danışmanlık alacağınızdan emin olabilirsiniz.Puan : 5

9 Mayıs 2024
gencer gövem

gencer gövem

Sinema-televizyon sektöründe çalışan bir ekip olarak proje bitmesine rağmen uzun süre tahsil edemediğimiz hak ve alacaklarımıza Samet Beye başvurduktan sonra hızlıca kavuştuk. İlgisi ve sıkı çalışması için minnettarız.

2023:05:02 11:23:15
Onur Ustabaş

Onur Ustabaş

Ev sahibi ile aramdaki kira sorunuyla ilgili kendisine başvurdum. Kira uyuşmazlıklarındaki süreci detaylı bir şekilde anlattı ve ev sahibi ile görüşerek dava aşamasına geçmeden orta noktada buluşmamızı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

2023:05:02 10:56:14
Deniz ALTINTAŞ

Deniz ALTINTAŞ

Araştırmacı, etkileyici çözümler üretebilen disiplinli bir avukat. Teknik konuları bile anlaşılır biçimde anlatma becerisi hayran bıraktı. Danışacağınız bir konu varsa kendisini rahatlıkla öneriyorum.

2023:04:30 20:22:35
okan furuncuk

okan furuncuk

İstanbul'dan Aydın'a uzanan yolculuğunda yıllarca birlikte çalıştığım, sık sık başını ağrıttığım, en telaşlı zamanlarımda beni rahatlatan ve işlerimi layıkıyla takip eden avukatıma çok teşekkür ediyorum.

2023:05:10 16:34:46
Yasin SEVİMLİ

Yasin SEVİMLİ

Dava sürecinde göstermiş olduğu ilgi için Samet Bey’e çok teşekkür ederiz.

2023:06:01 09:50:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı